Haberler

    Arda Turan'dan corona virüsle mücadele çağrısı!

    Katıldığı Spor Arena Instagram canlı yayınında corona virüsle mücadele için birlik mesajı veren, bu doğrultuda 100 bin maske yardımında bulunacaklarını ifade eden Arda Turan, sosyal medya hesabından bir çağrıda bulundu.

    Katıldığı Spor Arena Instagram canlı yayınında corona virüsle mücadele için birlik mesajı veren, bu doğrultuda 100 bin maske yardımında bulunacaklarını ifade eden Arda Turan, sosyal medya hesabından bir çağrıda bulundu.

    Sağlık çalışanlarına ve corona virüsle mücadele eden hastalara yardım maksadıyla bilgi ve tecrübesinden yararlanılması gereken arkadaşlar gerekli diyen Arda, "Arkadaşlar herkes merhaba, bu bir bilgilendirme yardıma katkı sağalama videosu. Şöyle ki; NEF Vakfı bundan 20 gün önce sağlık çalışanlarımızı ve hastalarımızı koruyabilmek için, hastanelerimizdeki bazı ihtiyaçları karşılayabilmek için, 20 kişiden oluşan; mühendislerden, uzmanlardan ve doktor hocalarımızdan oluşan bir heyet kurdular. ve aynı zamanda ihtiyacımız olan koruma siperliği, antibakteriyel tulum, entübasyon kabini, numune kabini ve dezenfeksiyon istasyonu gibi 260 bin malzemeyi bu güne kadar üretip bağışladılar. Ancak şöyle bir sorun var ki, bunların taşınmasında ve bazı illere gitmesinde sıkıntı olabiliyor. Bu yüzden entübasyon ve numune alma kabinini başka illerde üretebilecek arkadaşlara ihtiyaç var. Bu arkadaşlar vereceğim mail adresinden iletişime geçip nerede olduklarını belirtebilirlerse gerçekten bu organizasyona büyük katkı yapmış olacaklar. İnanıyoruz ki, bu salgını birlikte atlatacağız ve bizler ufak büyük demeden her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. NEF Grubuna da buradan teşekkür ediyorum. Lütfen onların yaptığı bu organizasyona bilgimizle, mücadelemizle katkı sağlayalım. Sizleri seviyorum. İyi geceler diliyorum. İnşallah bu virüsü hep birlikte yeneceğiz." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Sosyal Medya Arda Turan Instagram Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title