Haberler

    Arda Turan Askerler İçin Kan Verdi

    Arda Turan ve Galatasaray Eski Yöneticisi Emir Sarıgül, Türk Kızılay'ı ve Altınbaş Üniversitesi öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği kampanyada Afrin'deki askerler için kan bağışında bulundu.

    Altınbaş Üniversitesinde düzenlenen etkinliğe, Arda Turan, Emir Sarıgül, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş katıldı. Yapılan açıklamaların ardından Arda Turan, Afrin'deki askerler için kan bağışında bulundu.
    Elinden geldiği kadar destek vermeye çalıştığını ifade eden Arda Turan, "Askerlerimizin yaptıklarının yanında bizim yaptıklarımız hiçbir şey. Altınbaş Üniversitesi'ne, rektörümüze ve Ali Ağabey'e (Altınbaş) teşekkür ediyorum. Öğrenci kulübüne de bu güzel duyarlılıkları için teşekkür ederim. Kızılay'a, elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalıştık ve destek verdik. Ordumuz çok şanlı bir mücadele veriyor. Askerlerimiz orada. Biz de onlara dualarımızla, elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.
    Bu konuda herkesin gösterdiği duyarlılığı göstermeye çalıştığına değinen Turan, "Ekstra bir duyarlılık yok. Burada hepimizin gösterdiği duyarlılığı bende göstermeye çalışıyorum. Onların yaptıklarının yanında bizim yaptığımız hiçbir şey. Onlar için dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda başarılı bir şekilde operasyonu bitirip, yurdumuza dönerler" diye konuştu.
    ALİ ALTINBAŞ: "HEYECANIMIZ ÜLKEMİZ İÇİN"
    Gösterdiği ilgi için Arda Turan'a teşekkür eden Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş, "Düzenlediğimiz bu anlamlı güne destek verdiği için Arda Turan'a çok teşekkür ediyorum. Bu milletimizin bütünlüğü, beraberliği için gençlerimizin ne kadar heyecanlı ve duyarlı olduğunu burada görmek beni ayrıca mutlu ediyor. Bugün verdiğimiz ülke mücadelesinde öğrencilerin, Arda Bey'in ve bizim heyecanımız ülkemiz için. Ülkemiz var olsun" ifadelerini kullandı.
    PROF. DR. ERHAN: "BU DESTEK TÜRKİYE'NİN HER TARAFINA YAYILACAK"
    Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan, "Arda Turan'a, Altınbaş Üniversitesi'nin Kızılay ile beraber başlatmış olduğu bu anlamlı kampanyaya verdiği destek için çok teşekkür ederim. İnşallah bu destek Türkiye'nin her tarafına dalga dalga yayılacak. Afrin'de 'Zeytindalı Harekatı' ve 'İç Güvenlik Harekatı'nda' mücadele eden bütün Mehmetçiklere bizde üniversite camiası, öğretim üyeleri ve öğrenciler olarak kalbi desteklerimizi, selamlarımızı buradan iletiyoruz" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ali Altınbaş Arda Turan Kızılay Afrin Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title