Haberler

    Antalyaspor'da Taraftara Destek Çağrısı

    Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut, 18 Ağustos Cumartesi günü Atiker Konyaspor ile karşılaşacakları maç için taraftara destek çağrısı yaptı.

    Bulut, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig Lefter  Küçükandonyadis sezonu 2. hafta karşılaşmasında Antalya Stadı'nda Atiker Konyaspor'u evlerinde ağırlayacaklarını belirtti.
    "Atiker Konyaspor maçında taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve  desteğine çok ihtiyacımız var." ifadesini kullanan Bulut, taraftarın mücadeleden  asla vazgeçmeyen takımlarının yanında olmasının camiaya güç katacağını vurguladı.
    Maddi koşullar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçirdiklerinin aktaran  Cihan Bulut, şunları kaydetti:
    "Bu sezonu taraftarlarımızın ve şehrimizin desteğiyle tamamlayacağız.  Hedefimiz, ligi en iyi yerde tamamlamak. Bunun için hem taraftarımıza hem de  kulübümüzü maddi anlamda destekleyecek sponsorlara ihtiyacımız var. Zaman, kentin  desteğini alma zamanıdır. 52 yıllık maziye sahip olan bu kulübü yaşatmak için tüm  şehrin desteğini almalıyız. Bu marka, bu değer Antalya'nındır. Antalya'da bu  değere sahip çıkmalıdır. Geçtiğimiz sezon takımımız, yüzümüzü kara çıkarmadı.  Ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. Ligde  kalma başarısını gösterdi. Gerçekten sancılı bir süreçti. Futbolcularımız, teknik  heyetimiz, taraftarımız ve Antalyamız kenetlendi. Takımımız Süper Lig'de kaldı.  Bu enerjiyi yeni sezonda da devam ettirmek en büyük temennimiz. Futbolcularımız  arasındaki birlik ve kenetlenme duygusu eminim yanında başarıyı da getirecektir."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cihan Bulut Konyaspor Antalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title