Haberler

Antalya Emniyet Müdürlüğünden 1. Uçurtma Şenliği

Antalya Emniyet Müdürlüğü Tarafından Bu Yıl Birincisi Düzenlenen Uçurtma Şenliği Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu. Şenliğe Ayrıca Isparta Emniyet Müdürlüğünün Katkılarıyla Şehit Yakınları ve Spastik Engelli Çocuklar da Katıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Uçurtma Şenliği coşku dolu anlara sahne oldu. Şenliğe ayrıca Isparta Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla şehit yakınları ve spastik engelli çocuklar da katıldı.

"Haydi çocuklar elele, daha neşeli günlere" parolasıyla yola çıkan Antalya Emniyet Müdürlüğü, 1. Uçurtma Şenliği düzenledi. Uncalı semtindeki Polis Lojmanlarında düzenlenen şenlik Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından getirilen şehit yakınları için moral kaynağı oldu. Şenlik öncesinde kenti gezen şehit yakınları, su parkındaki yunus gösterisini hayranlıkla izledi. Bazı gösterilerin de yer aldığı şenlik de Gürcistan'dan gelen Dina isimli lastik adamın çocukların ilgi odağı oldu. Şenlik de ayrıca narkotik şube polisleri çocuklara el broşürü dağıtırken, uyuşturucu madde bulma konusunda uzman olar köpeklerde mini bir gösteri sundu.

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan "Çocuklarımız, yarınlarımızın teminatı. Onların ruh sağlığını ve gelişimini, olumlu yönden etkilemesi açısından ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sadece şenliklerle sınırlı kalmadan, zararlı alışkanlıklardan korumak amaçlı bir takım çalışmalarımız devam etmektedir. Uyuşturucu madde zararlarından korumak için tiyatro gösterisi de sürdürülmektedir. Haydi Çocuklar elele, daha neşeli günlere parolasıyla, çocuklarımıza bu tatil gününde unutamayacakları bir şölen gerçekleştirmek arzusunda idik. Isparta'dan gelen konuklarımızla Antalya'daki çocuklarımızı kaynaştırmak ve tanıştırmak istedik. Dayanışma ve yardımlaşma bilincinin çocuklarımıza da aşılanması bakımından bu tür etkinlikler her zaman fayda sağlar. Görüyorum ki anne ve babaların da katıldığı bu şenlik bir gün de olsa onlara olumlu açıdan bir katkı sağlamışsa ne mutlu bize" diye konuştu.

Konuşmanın ardından şenliğe katılan çocuklar ellerindeki uçurtmalarını uçurmaya çalıştı.

(ŞT-AT-Y)

03.11.2007 18:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title