Haberler

Antalya Autoshow 2013 Başladı

Güncelleme:

Antalya'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen AutoShow 2013 Fuarı açıldı.

Antalya'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen AutoShow 2013 Fuarı açıldı. Fuarda Mercedes, Ford, Toyota, Nissan, Volkswagen gibi markaların en yeni araçlarının yanı sıra, klasik otomobiller de tanıtılıyor.

AFT Fuarcılık tarafından 2 yıl aradan sonra Antalya AutoShow 2013 (Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları) Fuarı, Expo Center'da düzenlenen törenle açıldı. Birçok ünlü markanın en yeni modelleri ve klasik otomobillerin sergilendiği fuarda, bu yıl ilk defa pozitif ayrımcılık düşüncesi ile kadınlardan giriş ücreti alınmıyor. Birçok markanın yeni modelleri Türkiye'de ilk kez bu fuarda sergileniyor.

Fuarın açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Sadak, Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce katıldı.

Antalya'nın otomotiv ve ticari araç sıralamasında ön sıralardaki yerini korumaya devam ettiğini belirten AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, bu fuara başlarken hedeflerini İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci en büyük ve kapsamlı otomotiv fuarı olarak belirlediklerini, bir dahaki fuarda bu hedeflerine ulaşmış olabileceklerini ifade etti.

Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce ise Antalya'nın Türkiye otomotiv sektöründe ilk 5 il arasında olduğunu ve büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ise hükümetin eski araçların yenilenmesine ilişkin çalışmalarından bahsetti.

EMNİYET KEMERİ SİMÜLATÖRÜ

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nce açılan stantta, Türkiye'de ilk defa emniyet kemeri simülatörü Antalya AutoShow Fuarı'nda sergileniyor. Fuarda Milletvekili Badak ve bazı protokol üyeleri de simülatör araca binerek, takla atan bir araçta emniyet kemerinin koruyuculuğunu bizzat test etti. Trafik Şube Müdürlüğü'nün standında trafik konusunda eğitim, bilgilendirme ve Yaya Öncelikli İl Antalya projesi de ziyaretçilere tanıtılıyor.

KLASİK OTOMOBİLLER

Fuarın en renkli bölümlerinden birini de Antalya Klasik Otomobil Kulübü'nün standı oluşturuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Mercedes Türkiye Antalya Ford Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title