Haberler

Antalya: Antalya'da Şırıngalı Sapık İddiası

Antalya'da, Evine Gitmek Üzere Minibüsten İnen Bir Gencin Motosikletli Bir Kişinin Şırıngalı Saldırısına Uğradığı İleri Sürüldü.

Antalya'da, evine gitmek üzere minibüsten inen bir gencin motosikletli bir kişinin şırıngalı saldırısına uğradığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Belediye İş Hanı'ndaki bir kuaför dükkanında çalışan Kadir Davazlı (16), dün öğleden sonra Sanayi Mahallesi'ndeki Çıraklık Eğitim Merkezi'ne gitti. Okul çıkışında otobüse binen Davazlı, Göksu Mahallesi'nde evine yakın bir yerde indi. Bu sırada iddiaya göre kask takan bir motosikletli, hızla gelerek Davazlı'nın boyun bölgesine şırınga saplayıp olay yerinden uzaklaştı. Olayın şokuyla evine giden Davazlı, burada bayıldı. Yakınları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Davazlı, yoğum bakım servisinde tedavi altına alındı. Doktor kontrolünde tutulan Davazlı, bu sabah kendi isteğiyle hastaneden taburcu edildi.

Dolmuş şoförü olarak çalışan baba Fethi Davazlı, olayı komşularından duyduğunu ve hemen hastaneye gittiklerini söyledi. Davazlı, "Çocuğum çok bitkindi ve üşüyordu. Doktorlar tüm zehirlenmelere karşı uygulanan bir tedavi uyguladıklarını söylediler. Enjekte edilen maddenin ne olduğunu bilmiyoruz, tahlillerin sonucunu bekliyoruz" dedi.

Oğlunun strese girdiği için hastaneden kendi isteğiyle bu sabah saatlerinde taburcu edildiğini kaydeden baba Davazlı, "Çocuğuma saldıran bu kişinin bir an önce yakalanmasını istiyorum" diye konuştu.

Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Arıcı ise, dün akşam saatlerinde acil servise 16 yaşlarında bir çocuğun, "Boynuma şırıngayla ilaç enjekte ettiler" şikayetiyle müracaat ettiğini belirtti. Görevli doktorların durum karşısında polise haber verip çocuğu da gözlem altına aldıklarını kaydeden Arıcı, "Kadir Davrazlı, sabaha kadar gözlem altında tutuldu. Şuuru yerindeydi ve herhangi bir bulguya da rastlanmadı. Sabah kendi isteğiyle hastanemizden taburcu edildi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title