Haberler

Eski Enişte Taciz Etti, Genç Kız Karşı Koyunca Annesi Demirle Dövdü

Güncelleme:

Eski enişte, 17 yaşındaki genç kızı annesinin gözü önünde taciz etti. Genç kız "Kıyafetlerimi zorla çıkartıp vücudumu öpmeye başladı. Karşı koyunca annem beni demir çubukla dövdü" diyerek ikisinden de şikayetçi oldu.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Coşkun Ş. ayrıldığı eşinin kız kardeşi C.K.'ye (17) cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Kızına tacizi izlediği ve engellemediği öne sürülen anne H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, mağdur C.K. ise devlet korumasına alındı.

TACİZCİ ENİŞTE VE ANNE GÖZALTINA ALINDI

Ergene ilçesine bağlı Ulaş Mahallesi'nde oturan C.K., işçi olarak çalıştığı fabrikadan geldikten sonra annesi H.K. ve ablasının bir süre önce ayrıldığı eski eşi Coşkun Ş. ile birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından odasına geçen C.K.'nin yanına gelen Coşkun Ş., kıza cinsel tacizde bulundu. Odadan tuvalete kaçan C.K., jandarmayı arayarak olayı anlattı. İhbarla eve gelen jandarma ekipleri, şüpheli Coşkun Ş. ve genç kızın annesi H.K.'yi gözaltına aldı.

"ANNEM ENGEL OLMADI" DEYİP ŞİKAYETÇİ OLDU

İfadesinde eski eniştesi olan Coşkun Ş.'nin annesinin yanında sürekli olarak kendisine cinsel tacizde bulunduğunu anlatan C.K., annesi H.K.'nin de buna engel olmadığını ve ikisinden de şikayetçi olduğunu söyledi.

"ENİŞTEM ANNEMİN YANINDA KIYAFETLERİMİ ÇIKARIP ÖPMEYE BAŞLADI, KARŞI KOYUNCA ANNEM DEMİRLE DÖVDÜ"

Annesinin tacizlere karşı koyduğu zamanlarda kendisini demirle dövdüğünü öne süren C.K., şöyle dedi:

"Annem çok sinirlendiği zaman beni döverdi. Neden ve niçin döver, onu bilmiyordum. Bazen demir, bazen ise oklava gibi cisimlerle dayak yerdim. Bir gün yine işten geldim. Evde yine annem ve eski eniştem Coşkun oturuyorlardı. Ben de kanepenin üzerine oturdum. Coşkun yanıma geldi ve bana sarıldı. Bunun üzerine ben tepki gösterdim. Kendisi boynuma vurdu. Ben yere düştüm. Benim kıyafetlerimi zorla çıkarttı. Annem de odadaydı ancak hiçbir şey yapmadı. Eski eniştem benim vücudumu öpmeye başladı. Nasıl kaçarım diye düşünüyordum. Fırsatını buldum ve hemen kendimi odama geçerek kapıyı kapattım. Annem geldi. Elinde yine demir çubuk vardı 'Sen niye böyle yapıyorsun?' diyerek bana vurmaya başladı. Hemen ablamı aradım. Ablam çok sinirlendi ve anneme bağırmaya başladı. Bu olaydan sonra yine işten eve geldiğimde eski eniştem odama geldi tacizde bulunduğu sırada tuvalete kaçıp jandarmayı aradım."

ESKİ ENİŞTE TUTUKLANDI, ANNE ADLİ KONTROL İLE SERBEST

Jandarma tarafından gözaltına alınan Coşkun Ş. ise ifadesinde, suçlamayı kabul etmedi. Anne H.K. ise kızını dövmediğini, kendisine iftira attığını söyledi. Jandarmada alınan ifadenin ardından adliyeye sevk edilen anne H.K. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, kızın eski eniştesi Coşkun Ş. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağdur C.K. ise devlet korumasına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Cinsellik 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (92)

zz:

eski enişte ayrılmiş ve artık enişte degil . evde ne işi var o anne varya kesin o birşeyler karıştırıyor

57
1
yanıtYanıtla
Yooooo:

Bunun yaşı 17 olmuş normaldir,diyanet 13 yaşında nikah kıyılır diye fetva veriyor

4
42
yanıtYanıtla
alaattin:

asın şerefsizi anasıyla beraber

41
0
yanıtYanıtla
nuri:

TEKİRDAĞ AMA KESİN ANADOLDAN GELMİŞTİR. GÖÇ ÇOK OLUYOR HER TÜRLÜ SUÇ ARTTI

7
29
yanıtYanıtla
xxx:

yöre arıycanıza toplumun geneline bakın. yeter sizin adanamı yok buramı diye aşağılamalarınızdan millet bıktı.

yanıt5
yanıt0
mehmet:

yoldan sapmanın anadolusu veya başka bir yer olarak tanımlamak doğru değil

yanıt6
yanıt0
nuri misin, huri misin?:

saçma salak bir yorum nöriden

yanıt0
yanıt0
B.E:

Kesin Anadoludan gelmiştir diyen arkadaş Böyle şeyler anadoluda olmaz sen herhalde Anadoluyu başka yerle karıştırdın.

29
6
yanıtYanıtla
hakan:

böyle şeyler anadoluda olmaz derken. . . sen sadece bu haberi okudun sanırım biz kendimize çevremize memleketimize yakıştıramıyoruz ama kendilerine neleri yakıştıran kanı bozuklar var içimizde ne yazık ki. . .

yanıt0
yanıt1
SABRİ:

sapkınlık acil IDAM IDAM IDAM IDAM IDAM

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title