Haberler

Ankara: Ankara'da Elektrik Kesintisi

Ankara'nın bazı semtlerinde 11-12-13 Haziran günlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Ankara'nın bazı semtlerinde 11-12-13 Haziran günlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, hat tadilatı, metro çalışması nedeniyle şebeke hatlarının yer değişimi, yüklenici ek tesis, trafolarda bakım onarım çalışmaları nedeniyle kesinti uygulanacak yer ve saatler şöyle:

"11 Haziran Pazar günü, saat 09.00 ile 17.00 arası Sincan- Tandoğan Mahallesi Sazpınar Mevkii, Sağlık ocağı, Cemal Yüksel İlköğretim Okulu, Yeniyol, Yaren, Yunus, Yardımcı, Yeliz, Yüksel, Zengin, Yetiş, Zuhal, Hayri, Girdal, Yaşar Kemal, Yaban Gülü, Zirve, Yayvan, Gülpınar, Usta, Siyah Lale, Ayrancı, Adı Güzel, Gökdemir, Sadri Alışık, Fazilet, Yaşama Sevinci, Abone, anafor, Bulaner, Ceyhun, Celen, Patika, Sütpınar, 242, 243, 245, 247 Sokaklar ve civarları. Saat 09.00 ile 17.00 arası Fatih Mahallesi'nin bir kısmı, G.O.P Mahallesi'nin tamamı, Yunus Emre Mahallesi'nin tamamı, Eryaman Güzelkent Mahallesi'nin tamamı. Saat 09.00 ile 18.00 arası Yenimahalle- Atisan 31. Cadde, 10. Sokak ile 12. Sokak ve civarı. Saat 09.00 ile 15.00 arası Çankaya- Marmara Sokak, Kent Otel, Sağlık Sokağı'nın bir kısmı.

12 Haziran Pazartesi günü, saat 09.00 ile 18.00 arası Keçiören- Bağlum Bağkent Yapı Kooperatif, Kent Kooperatifi ve Kösrelik köyü civarı. Saat 10.00 ile 12.00 arası Çankaya- Tirebolu, Nazilli, Tomurcuk Sokaklar ve civarları. Saat 13.00 ile 17.00 arası Kuzgun, Elçi, Halit Ziya Sokakları ve civarları. Hoşdere Caddesi 147 ve civarı.

13 Haziran Salı günü, saat 09.00 ile 12.00 arası Etimesgut- Türkkuşu Isı Merkezi Hangarı, orman Müdürlüğü, Güvercinlik Askeriye Lojmanları. Saat 09.00 ile 18.00 arası Keçiören- Bağlum Otobüs Son Durak Bağlar Mevki Çeşme Yanı ile Okul Caddesi ve civarı. Saat 09.00 ile 14.00 arası, İncirli Mahallesi Barışyolu Caddesi 16. 18. 19. Sokak ve civarı".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title