Haberler

Anka, 19 Nisan 2007 Perşembe Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-ATATÜRK MÜZE KÖŞKÜ AÇILIYOR

-Cumhurbaşkanlığı tarafından restore edilen Atatürk'ün Müze Köşkü açılıyor. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in yapacağı Müze Köşk açılışı sonrası resepsiyon verilecek.(Saat:16.30)

-Atatürk Müze Köşkü'nün açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da katılıyor. Cumhurbaşkanı Sezer'in Müze Köşk'ün açılışında vereceği resepsiyonun, cumhurbaşkanlığı seçim süreci dolayısıyla siyasi trafiğin hızlandığı günlere denk gelmesi nedeniyle, yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

-CUMHURBAŞKANLIĞI TRAFİĞİ SÜRÜYOR, GÖZLER ERDOĞAN'DA

-Cumhurbaşkanlığı resmi seçim sürecinin 4'üncü gününde de seçime ilişkin tartışma ve açıklamalar sürüyor. Başbakan Erdoğan'ın AKP MKYK'dan tam yetki alması, tüm gözlerin üzerine çevrilmesine neden oldu. Erdoğan'ın adaylığı konusunda kuvvetli işaretlerin olmasına karşın, siyasi kulislerde sürpriz bir ismin de ortaya çıkabileceği konuşuluyor.

-Bu arada, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Meclis dışındaki muhalefet partilerini ziyaretinin ikinci gününde sırasıyla BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ile görüşecek.(Saat:12.30/14.00)

-ALİ DİNÇER TOPRAĞA VERİLİYOR

-Tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi'nde yaşamını yitiren TBMM Başkanvekili Ali Dinçer, Ankara'da toprağa veriliyor. Dinçer için ilk tören, 1980 öncesi Ankara Belediye Başkanlığı görevinde yapımını gerçekleştirdiği, Sıhhıye'deki Abdi İpekçi Parkı'nda yapılacak. Dinçer, TBMM'de yapılacak tören ve daha sonra Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.(Saat:11.00/12.00/13.00)

-Dinçer'in cenazesi Ankara'da siyasileri bir araya getirecek. Cenaze törenine, TBMM Başkanı Arınç ve Başbakan Erdoğan ile siyasi parti liderleri ve milletvekilleri de katılıyor.

-Öte yandan, eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Eralp Özgen'in cenazesi de Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Çayyolu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

-SEZER ERDOĞAN OLAĞAN GÖRÜŞMESİ

-Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, haftalık olağan görüşme için Köşk'te kabul edecek.(Saat: 15.30)

-ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Başbakan Erdoğan, İstanbul'da, Meridyen Destek Derneği'nin CRR Konser Salonu'ndaki programına katılıyor.(Saat:20.00)

-MECLİS GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda, Danışma Kurulu'nun belirleyeceği tasarı ve teklifler görüşülecek. Ayrıca, Enerji Verimliği Kanununda Değişik Öngören Yasa Tasarısı'nın da gündeme alınması bekleniyor.(Saat:14.00)

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-Türkçe'yi Araştırma Komisyonu, çalışmalarını sürdürecek.(Saat:10.00)

-Küresel Isınmayı Araştırma Komisyonu, gündemindeki konuları görüşmek üzere toplanacak.(Saat:10.00)

-KİT Komisyonu'nda, Milli Piyango, Karadeniz Bakır İşletmeleri A.Ş.'nin 2005 yılı hesapları incelenecek.(Saat:11.00)

-Plan Bütçe Komisyonu'nda, Merkez Finans ve İhale Biriminin İstihdam ve Bütçe Esasları Hakkındaki Kanun Tasarısı görüşülecek.(Saat:16.00)

-DIŞİŞLERİ BAKANI GÜL, BELGRAD'A GİDİYOR

-Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Dışişleri Bakanları Konseyi'nin 16'ıncı toplantısına katılmak üzere Belgrad'a gidiyor. Gül, hareketinden önce Esenboğa Havaalanı'nda basın toplantısı düzenleyecek.(Saat:9.00)

-DEVLET BAKANI ŞENER, DOKAP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI'NDA

-Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, toplam 24 milyon Euro tutarında hibenin dağıtılacağı ve 6 ili kapsayan AB destekli DOKAP Bölgesel Kalkınma Programı'nın, DPT'de yapılacak bilgilendirme toplantısına katılacak.(Saat:14.00)

-ANTALYA HAVALİMANI'NDA KARAR GÜNÜ

-Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Çelebi-Flughafen Wien AG Ortak Girişimi arasında tartışmaya yol açan Antalya Havalimanı İşletmesi ihalesi için karar verilecek.

-MÜSİAD'DAN "EKONOMİDE YENİ UFUKLAR" TOPLANTISI

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, MÜSİAD'ın "Türkiye Ekonomisinde Son Gelişmeler ve Yeni Ufuklar" konulu toplantısına katılacak.(Saat:9.30)

-GARANTİ KOZA YENİ PROJELERİNİ AÇIKLIYOR

-Garanti Koza Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Ahmet Murat Binark ve Satış ve Pazarlama Koordinatörü Coşkun Erginer, düzenleyecekleri basın toplantısı ile şirketin yeni projeleri ve sektöre ilişkin görüşlerini açıklayacak.(Saat:10.00)

-SEANDİKASYON KREDİSİ İMZALANIYOR

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title