Haberler

Anadolu Efes Barcelona Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Güncelleme:

Anadolu Efes ile Barcelona, dörtlü final için karşı karşıya gelecekler. Anadolu Efes, 18 yıllık final four özlemini sona erdirmek için Barcelona karşısında galip ayrılmak zorunda. Peki Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes, dörtlü final için parkeye çıkyor. Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleauge play-off çeyrek final serisi beşinci ve son maçında Barcelona Lassa'yı konuk ediyor. İki takım da 2-2 olan durumu lehine çevirmek ve dörtlü finale çıkmak için son mücadeleyi verecek. Peki Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ANADOLU EFES - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi beşinci ve son maçında İspanya'nın Barcelona Lassa takımını konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Basketbolseverlerin heyecanla beklediği maç beIN SPORTS HABER'den şifresiz olarak yayınlanacak. İnternetten bu maçı kanalın Youtube adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Barcelona Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?Anadolu Efes - Barcelona maçı

ANADOLU EFES'İN FİNAL FOUR HASRETİ SONA ERECEK Mİ?

Tarihinde 1999-2000 ve 2000-2001'de (Suprolig) Dörtlü Final oynama başarısı gösteren Anadolu Efes, 2001-2002'den itibaren tek isim altında gerçekleştirilen Avrupa Ligi'nde ise ilk kez son 4 takımın yer alacağı organizasyona kalmaya çalışacak. İki takım arasında İspanya'da oynanan play-off çeyrek final dördüncü maçında Barcelona Lassa, Anadolu Efes'i 82-72 yenerek seride durumu 2-2'ye getirmişti.

Lacivert-beyazlı takım, sahadan galibiyetle ayrılması halinde 18 yıllık özlemini bitirerek adını 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria Gasteiz şehrinde gerçekleştirilecek Final Four'a yazdıracak.

Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Anadolu Efes, turu geçmesi halinde Final Fourilk maçında diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak. Böylece tarihte ilk kez 2 Türk takımı Final Four'da yer alacak ve birbirlerine rakip olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Efes Barcelona İspanya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title