Haberler

Kendi Çocuğuna İstismardan Tutuklandığını Öğrenen Baba, Adliyede İntihar Etti

Güncelleme:

İstanbul'da kendi öz çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan baba, mahkeme çıkışında kendisine eşlik eden polislerin elinden kurtularak intihar etti.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda tutuklandığını duyan bir kişi intihar etti.

TUTUKLAMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Olay, Kartal'da bulunan İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ataşehir'de kendi öz çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan M.Ç.(44) Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. M.Ç. savcılıkta yapılan işlemlerin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Kendi Çocuğuna İstismardan Tutuklandığını Öğrenen Baba, Adliyede İntihar Etti

BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Nöbetçi mahkemede verdiği ifadenin ardından hakkında tutuklama kararı verilen M.Ç. mahkeme çıkışında, kendisine eşlik eden polislerin elinden kurtularak B Blok 1. kattan adliyenin iç avlusuna kendini bıraktı. Adliyenin -2. katında beton zemine çakılan M.Ç.'ye sağlık ekipleri tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kendi Çocuğuna İstismardan Tutuklandığını Öğrenen Baba, Adliyede İntihar Etti

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yeri inceleme ekipleri adliyenin içerisinde delil araştırması yaptı. Ekiplerin incelemelerinden ardından M.Ç.'nin cesedi adliyeden çıkarılarak Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Adalet Sarayı İstanbul Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

ASLI:

Gerçekten suçluysa iyi olmuş Yok eğer iftiraya maruz kalıp kendini savunamadığı için ettiyse de ALLAH sebep olanları iki cihanda kahretsin. . .

70
1
yanıtYanıtla
ASLI:

Aklınız var ama görmiyorsunuz değilmi. O açıdaN bakın. Bunca kainatın 16 BİN ALMEİN bir yaratıcısı vvar elbetteki, Bizim inancımıza göre bu dünya yalan ve imtihan dünyasıdır, başımıza gelen olaylar önce kader sonra bizim imanıızı ölçmek ve , isyanmı edeceğiz sabır gösterip tevekkülmü edeceğiz YÜCE RABBİMİZİN BİR DENEMESİDİR. İNŞALLAH SİZDE İNANIR BU GAFLETTEN BİR AN ÖNCE KURTULURSUNUZ. ENVARÜL AŞİKİN diye bir kitap tavsiye ediyim hatta okuyun mutlaka.

yanıt1
yanıt0
flxe:

Belki de kızı bir anlık ergen tribiyle babasına böyle bir iftira attı. Adam da gururuna yediremedi. Daha tahkikat aşamasında olan bir olayla ilgili dahi bile belki de suçsuz bir adama oh olsun diyen var. Yazıklar olsun size ve toplumu bu hale getiren siyasetçilere.

43
2
yanıtYanıtla
dnz:

Tabi o da olabilir gerçekten yapmış da ceza evinde böylelerini barındırmadığını ve işkence ettiklerini daha acı çekerek öldürülebileceğini bildiği için de yapmış olabilir. yani her şey olabilir bu yüzden işin iç yüzünü bilmeden bari biz günaha girmeyelim. Allah bilir.

yanıt10
yanıt0
Baba:

Bi baba çocuğuna istismar yapmaz yav.dogaya aykırı.. milyonda bir olur böyle şeyler o da psikolojik hastalık sonucu falandır.insan evladını gözünden bile sakınır.o yüzden böyle şeylerin iyice araştırılıp karar verilmesi lazim

35
4
yanıtYanıtla
Ali:

Ne kadinlar var kocasindan kurtulmak icin iftira atan Ama Boyle bir iftira Allah dusmanimi vermesin!!devir cok farkli suan cinsel istismari bir silah olarak kulaniliyor Allahim butun islam kardeslerimi Boyle iftiradan korusun AMIN!!!

37
1
yanıtYanıtla
.....:

GERÇEKTEN YAPSAYDI İNTİHAR ETMEZDİ BENCE. . .

34
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bilip bilmeden bu infaz nedir?Gördün mü kardeşim. belki iftira atıldı nereden biliyorsun?

32
2
yanıtYanıtla
ADNYZNKİİ:

iftiraysa neden mahkeme neden intihar. saf mısın nesin

yanıt0
yanıt6
Aaa:

Bir evlat babasına böyle bir iftira atmaz

yanıt0
yanıt4
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title