Haberler

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Güncelleme:

Erzincan'da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, amatör spor kulüplerine malzeme desteği verildi.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 13 Şubat Spor salonunda organize edilen törende konuşan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, "Umarım bu desteklerimizle Erzincan'da amatör spor daha da ileri seviyelerde başarılar elde edecektir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye'de Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği çalışması kapsamında Erzincan'da faaliyet gösteren 61 Spor kulübüne Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından malzeme desteği yapıldı.

Spor malzemelerinin kulüplere teslim edilmesi amacıyla 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda tören düzenlendi.  Düzenlenen törene Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Kuşcu, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu, Erzincan ASKF Başkanı Lokman Turan, spor kulüpleri temsilcileri ve sporcular katıldı.

Törende Erzincan Belediyesi Mehteran Ekibi tarafından gösteri yapılmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Cimnastik ve Karate ekipleri tarafından gösteri yapıldı. Büyük bir beğeni toplayan gösterilerin ardından Gençlik Merkezi Halk oyunları gösterisi yapıldı.

Yapılan gösterilerin ardından 61 spor kulübü yetkilisine Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Kuşcu ve protokol mensupları tarafından malzemeleri teslim edildi.

Bir konuşma yapan Vali Süleyman Kahraman; amatör spor kulüplerinin dağıtılacak olan spor malzemeleri ile başarılarını artırmasını temenni ederek; "Valilik olarak imkanlarımız çerçevesinde sizleri sadece malzeme olarak değil, diğer imkanlardan da faydalandıracağımızı bilmenizi isterim. Umarım bu desteklerimizle Erzincan'da amatör spor daha da ileri seviyelerde başarılar elde edecektir" dedi.

Düzenlenen törende her kulübe 20 adet spor çantası, 20 takım eşofman, 20 takım forma ve 20 adet yağmur verildi. Öte yandan Amatör Spor haftası münasebetiyle düzenlenmesi planlanan kortej yürüyüşü hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Kahraman Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title