Haberler

'Amanda Yenge'nin Havuzdaki Bikini Şovu Yürek Hoplattı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Amanda Cern,y yaptığı son paylaşımla cesaret sınırlarını zorladı. Türkiye'de de önemli bir hayran kitlesi olan Cerny'nin paylaşımı, 4 saatte 3 milyon 400 bin kez görüntülendi.

Arkadaşlarıyla çektiği komik videolarla ünlünen Amanda Cerny, Türk bir sosyal medya kullancısıyla yaptığı sohbetle ülkemizde tanınmış ve çok sayıda takipçi kazanmıştı.

SON PAYLAŞIMI "PES" DEDİRTTİ

Hesabını aktif olarak kullanan ve gün içerisinde çok sayıda esprili paylaşımda bulunan Cerny, paylaştığı son videoyla bu kez güzelliğini gözler önüne serdi. Havuzda yüzen bir bikini üzeriyle başlayan videonun devamında Amanda Cerny yavaşça bikini üstüne yaklaşarak onu hızlı bir şekilde giyiyor.


TÜRKİYE'DE "YENGE" OLARAK ÜNLENDİ

Cerny hesabından paylaştığı bu videoya 'Beni takip et' notunu düştü. Yirmi milyona yaklaşan takipçisiyle videoları büyük kitlelere ulaşan Amanda Cerny, Türkiye'de 'Yenge' olarak ünlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

yenge kelımesı saygı hurmet korumacı gelenegımızı namus kavrtqamımızı temsıl edert cıplak resımlı mılletın ıcını cıcıklatıcı cınsel durtu uyandıran haberler yapıp yenge kelımesı gıbı geleneklerımızde hassas olan saygıyı temsıl eden kelımelerı bı arada kullanmayın. . . . .

25
2
yanıtYanıtla
SİZ CESARETİ ÇOK YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ...:

CESARET bi kevaşenin havuza attığı sütyenini memesine takması değil. . . . 14 yaşındaki Filistinli çocuğun İtrail askerlerine karşı vatanını müdafa etmesi savunmasıdır

24
1
yanıtYanıtla
Issız Çöllerde Gezen Doğrucu Davut:

Kardeş Çok Ağır Konuşmusun Kevaşe Demek İle Ağzına Yüreğine Sağlık Az Bile Demişsin . . . . . . . . . . . . . Kaldıki Kevaşenin Ne olduğunu Dahi Bilmeyen İnsancıklar Kevaşe olmanın övünülecek Birşeyler Olduğunu Zannedecekler Çok Yazık. . . . . . . . . sırf bu yazıyı yazmak için bu sayfaya geldim

yanıt5
yanıt7
VAMLI YEŞİM:

ağzına sağlık

yanıt0
yanıt0
AyNur:

Bu resimleri sosyal medyada paylaşıyor,,, peki niye böyle bişey yapma gereği duyuyor,, ne tuhaf insanlar var

9
8
yanıtYanıtla
diyarbakırlı memet:

günaydın amanda hanım muhteşemsiniz saygılar ve sevgiler

4
10
yanıtYanıtla
Şnr:

Krooo

yanıt8
yanıt7
END:

ŞNR krooo sensin adam ne güzel kibarca demiş günaydın sevgiler saygılar neresi kroo

yanıt2
yanıt4
Bekirx:

Yenge kelimesi; insanı baştan çıkaran, nefsi duyguları harekete geçiren vs gibi anlamlara gelmeye başladı da bizim mi haberimiz yok?!

13
1
yanıtYanıtla
haberci:

ÇOK MUHTEŞEM BİR HABERCİLİK.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title