Haberler

Alternatif Yönetimden İlhan Cavcav'a Eleştiriler

Gençlerbirliği Alternatif Yönetim Başkanı Atilla Aytek, Kulübün Halen Yeni Teknik Direktör Bulamamasını Eleştirerek, "Kimse Gençlerbirliği'ne Gelmek İstemiyor. Önceden Gençlerbirliği'ne Gelmek İçin Federasyon Başkanları, Bakanlar ve Önemli Kişiler Araya Sokulurdu. Şimdi İse 1 Haftadır Takım Hocasız" Dedi.

Gençlerbirliği Alternatif Yönetim Başkanı Atilla Aytek, kulübün halen yeni teknik direktör bulamamasını eleştirerek, "Kimse Gençlerbirliği'ne gelmek istemiyor. Önceden Gençlerbirliği'ne gelmek için federasyon başkanları, bakanlar ve önemli kişiler araya sokulurdu. Şimdi ise 1 haftadır takım hocasız" dedi.

Gençlerbirliği Alternatif Yönetim Başkanı Atilla Aytek, ATA TV'de katıldığı bir programda, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve mecvut yönetime eleştirilerde bulundu. Teknik Direktör Fuat Çapa'nın hafta başında istifa etmesinin ardından kulübün halen yeni bir teknik direktör bulamamasının manidar olduğunu belirten Atilla Aytek, "Gençlerbirliği'nde daha önce bir teknik adamın görevine son verilmeden yeni teknik direktör bulunurdu. Ancak bir haftadır takım hocasız. Kimse Gençlerbirliği'ne gelmek

istemiyor. Önceden Gençlerbirliği'ne gelmek için federasyon başkanları, bakanlar ve önemli kişiler araya sokulurdu. Şimdi ise 1 haftadır takım hocasız" diye konuştu.

İlhan Cavcav'ın kulüp için yaptıklarının inkar edilemeyeceğini, ancak son dönemdeki yönetim yüzünden gerilemenin başladığının altını çizen Aytek, "İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliği için yaptıklarını inkar edemeyiz. Ortak bir sinerji yaratılamadığı için şu anda ligde başarısız sonuçlar alınıyor. Futbol takımına hizmet eden herkesin sinerji oluşturması gerekir. Yönetici, teknik kadro, kulüp çalışanı, basın, taraftarın bir sinerji yaratması gerekir. Gençlerbirliği'nde tesis ve para var, ama başarı yok. Biz 17

yıllık dönemde tesisleşme ve kurumsallaşma yönünde büyük adımlar attık. UEFA'nın kulüplerden istediklerini biz önceden yapmıştık. Gençlerbirliği'nde iyi bir ekip oluşmuştu. Ama sayın İlhan Cavcav tek adamlığı tercih etti ve ekip dağıldı. Yavaş yavaş artan seyirci sayısı da düşmeye başladı" dedi.

İlhan Cavcav'ın 'Taşın altına elini sokacak yöneticim yok. Tüm yük benim üzerimde' açıklamasına atıfta bulunan Atilla Aytek, "Biz zamanında çok taşın altına elimizi soktuk. Ama bizi kulüpten atarak elimizi kesti. Ancak kolumuzu ne kadar taşın altına sokmamız gerekirse o kadar sokarız" ifadelerini kullandı.

Aytek, İlhan Cavcav'ı danışmanlarının yanılttığını iddia ederek, "Bizim dönemimizde maraton tribününe kombine çıkardık. 3-4 bin kişilik bir taraftar grubu oluşmuştu. Ama sezon başında anlaşılmaz bir şekilde maraton kombinesini kaldırdılar. Kim akıl verdi, kim bu kombineleri kaldırdı anlayamadık. Taraftar olmadan başarının olmayacağını İlhan Cavcav'ın çok iyi bilmesi gerekir. Ama yanıltılıyor" dedi.

(EKO-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title