Haberler

Almanya'daki Yeniceliler Başkanalrını Seçti

Almanya'da Bulunan Karabük -Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulunu Essen Fatih Camii Toplantı Salonunda Yapıldı. Mevcut Başkan Hüseyin Dereli'nin Aday Olmadığı Seçimlerde Dursun Döngel ve Neşet Yirmibeş Aday Oldu. Seçimlerde Yüzde 79 Oy Alan Döngel Almanya Karabük - Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Oldu.

Almanya'da bulunan Karabük -Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunu Essen Fatih Camii toplantı salonunda yapıldı. Mevcut Başkan Hüseyin Dereli'nin aday olmadığı seçimlerde Dursun Döngel ve Neşet Yirmibeş aday oldu. Seçimlerde yüzde 79 oy alan Döngel Almanya Karabük - Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı oldu.

Essen Fatih Camii toplantı salonundan yapılan kongre de Divan Başkanlığına Kurucular Kurulu Başkanı Muharem Doğancı, Divan Başkan Yardımcılığını icra Kurulu Başkanı İbrahim Doğancı, Katipliklere, Reyhan Ören ve İlkay Kocaman seçilirken seçim listelerinden Ahmet Onur ve Ayhan Eren'de gözlemci olarak yerini aldı. Başkan adayı Dursun Döngel kongrede yaptığı konuşmasında, derneğin kurulmasına sebep olan ve önceki dönemlerde görev yapan başkanlarına teşekkür etti. Döngel, "Biz yönetime geldiğimiz takdirde, geleneksel iftar yemeği, kurban bayramı kutlaması, geleneksel gecemizi en iyi şekilde yapacağız. Göreve gelirsek arkadaşlarımla ve siz değerli hemşerilerimizle istişare yaparak Yenice'ye Yüksek okul yapılması için kampanya başlatarak bu konuda çalışmalar yapacaklarını" söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından geçilen seçimlerde kullanılan oyların yüzde 74.9'unu alan Dursun Döngel dernek başkanlığına seçildi. Seçim sonrası her iki aday birbirini kutlayarak başarılar diledi. Almanya Karabük - Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Başkan Dursun Döngel, Başkan yardımcıları, Satılmış Koymatlı, Şaban Onur, Abdullah Ören, Genel Muhasipler Ayhan Eren, Metin Bagbaşı, Genel Sekreterler Hüseyin Kurt, Muzaffer Çavuş, Basın Sorumlusu Ali İnan, Zabıt Katibi Zeki Kocaman, Halkla ilişkiler Yalçın Yirmibeşoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Alazoğlu, Sedat Koca, Mehmet Topraklı ve Erdal Onur şeklinde oluştu.

(YE-ET-Y) 26.05.2008 19:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title