Haberler

Aliağa Ticaret Odası’ndan Emniyet Müdürü Saygılı’ya Ziyaret

Aliağa’da ulusal güvenlik ve ekonomik- stratejik öneme sahip sanayi sektörlerinin faaliyet gösterdiğini ifade eden saka, "Huzurunsağlıklı şekilde sürmesi için emniyet müdürlüğümüzün sürdürdüğü çabaları destekliyoruz" dedi.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu, kısa bir süre önce Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne atanan Ayhan Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka başkanlığındaki heyette yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Keskin, Hamdi Erdem, Uğur Akyıldız, Genel Sekreter Takdir Yarış ve basın Müşaviri Ali Osman Karatekin katıldı.

İzmir Kaçakçılık Şube Müdür Yardımcısı iken Aliağa Emniyet Müdürlüğü´ne atanan Ayhan Saygılı’yı makamında ziyaret eden Adnan Saka Başkanlığındaki Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Müdür Saygılı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

ALİAĞA, TOPLUMSAL HUZUR VE EMNİYETE SAHİP

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa’yı ve bölgeyi çok iyi tanıyan Saygılı’nın İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emniyet Müdürü Saygılı’nın kentin yaşanabilir bir bölge olmasında katkısı olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Saka, Türkiye’nin en gelişmiş 3 ilçesinden biri olan Aliağa’nın, sanayileşme sonucu hızla büyüdüğü kaydetti. Aliağa’nın büyük bir sanayi bölgesi olmasına karşın toplumsal huzur ve emniyete sahip, yaşam kalitesi giderek yükselen bir kent olduğunu vurgulayan Saka, yeni Emniyet Müdürü Saygılı’ya görevinde başarı dileklerini sundu.

Aliağa’da ulusal güvenlik ve ekonomik- stratejik öneme sahip sanayi sektörlerinin faaliyet gösterdiğini ifade eden Saka, “Aliağamızda kent huzuru ve emniyetinin sağlıklı şekilde sürmesi için Emniyet Müdürlüğümüzün sürdürdüğü çabaları destekliyoruz. “ dedi.

ELELE VEREREK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Saygılı, “Aliağa Ticaret Odası’nın kentin en önemli kurumlarından biri olduğunu ve başarılı çalışmalara imza attığını biliyorum. Halkın rahatı, Kentin huzuru ve emniyeti için tüm sivil toplum örgütlerimiz, meslek odalarımız kurumlarımız ve halkımızla elele vererek önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ: AYHAN SAYGILI

Ayhan Saygılı, İzmir 1967 İzmir'de doğdu. Polis Akademisini bitirdikten sonra sırasıyla İstanbul, Elazığ'da görev yaptıktan sonra memleketi olarak gördüğü İzmir'de çeşitli ilçelerde görev yaptı. İzmir'de ilk olarak Bornova Merkez Karakol Amirliğinde görev yapan Ayhan Saygılı, daha sonra Çiğli İlçe Emniyet Müdür Vekilliği ve ardından aynı İlçede Emniyet Müdürlüğü yaptı. 3 yıla yakın bir süredir İzmir Kaçakçılık Şube Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ayhan Saygılı, Temmuz ayında açıklanan Emniyet Müdürlere atamalarında, Aliağa Emniyet Müdürlüğüne görevlendirildi. Ayhan Saygılı, Evli ve 2 çocuk babasıdır

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title