Haberler

Ali Ece'den Fenerbahçe'ye teknik direktör önerisi: Ben olsam Okan Buruk'u düşünürüm

Güncelleme:

Spor yazarı Ali Ece, Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'ye Başakşehir ile başarılı sonuçlar alan Okan Buruk'u önerdi. Ece, "Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam gelecek sezon uzun vadeli olarak Okan Buruk'u düşünürüm" dedi.

Ligdeki kötü gidişatını sürdüren Fenerbahçe'de, Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı sürerken gündeme; Niko Kovac, Roger Schmidt, Bruno Labbadia, Tayfun Korkut gibi isimleri geldi. Fenerbahçe'ye bir öneri de ünlü spor yorumcusu Ali Ece'den geldi. Ece, "Yönetimin yerinde olsam gelecek sezon uzun vadeli olarak Okan Buruk'u düşünürüm" dedi.

Ali Ece'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"ACİLEN KARAR ALINMALI"

"F.Bahçe yönetimi acilen karar almamalı. Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de Trabzonspor'la oynayacaklar. Emre Belözoğlu defalarca ezeli rekabette başarılı performans sergilemiş isim. Okan Buruk futbolu Emre'ye göre erken yaşta bıraktığı için teknik direktörlük için bütün gerekli çalışmaları yaptı. Teknik direktör olduktan sonra da devam etti. Okan Buruk, Sergen Yalçın örneklerinde şunu görüyoruz. Düşük bütçeli takımda kafa patlatarak Türkiye'de o kadronun yetenek toplamından daha yetenekli futbol oynatan iki isim.

"UZUN VADELİ OKAN BURUK'U DÜŞÜNÜRÜM"

Niye Okan Buruk dedim? Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam gelecek sezon uzun vadeli olarak Okan Buruk'u düşünürüm. Daha önce çeşitli mecralarda bunu konuştu. Inter örneği Conte. Allah aşkına Conte hangi kulübün efsanesidir? Juventus'un bu büyük galibiyet serisini başlatan Conte sonra Allegri geliyor. Inter bu sene büyük bir ezberi bozdu. Inter-Juventus en büyük derbidir.

"TERİM İSTEDİĞİ MÜDDETÇE GALATASARAY'I ÇALIŞTIRIR"

Niye Okan Buruk? Uzun vadede Conte örneğinde olduğu gibi. Fatih Terim istediği müddetçe Galatasaray'ı çalıştırır. Başarılı olma ihtimali hep yüksektir. Terim'den sonra ne olacak? Genelde haklı çıktı. Teknik direktörlüğü bıraktığı gün başkan olur. Aklın yolu bir. Fenerbahçe Okan Buruk'u getirmeli. Çünkü Fatih Terim'den sonra Galatasaray'ın en büyük teknik direktör kozu o."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Okan Buruk Ali Ece Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

CAN DEP:

Yazik olur Okan hocaya..

8
2
yanıtYanıtla
AHMET:

yani galatasaraya göre mi hoca almalı diyorsun ahahaha

6
1
yanıtYanıtla
Terim sonrası:

GS nin başına Okan gelecek inş. Terim Başkan Okan hoca olacak. FB ye yabancı teknikdirektör yakışır

5
2
yanıtYanıtla
FİGO:

ASLA KABUL ETMEYİZ.

5
2
yanıtYanıtla
Cimbom:

Sana soran oldumu

yanıt1
yanıt4
DOMBALAK MELO:

Fenerbahçenin başına yerli hocalardan başta yılmaz vural olmak üzere bülent uygun erol bulut getirilebilir. Okan buruk başakşehirde başarılı olduğu kadar fenerbahçede başarılı olacağını sanmıyorum. .

5
1
yanıtYanıtla
KRAL 66:

OKAN HOCA FENEVE GELİRMİ AKIL VAR FİKİR VAR GELİRSE YAZIK EDER KENDİNE FENEV HANGİ TENİK HOCAYLA MUTLU OLDUKİ FENEVİ ANCAK SATICI EMRE BELEZOGLU ÇALIŞTIRIR

1
4
yanıtYanıtla
Alper:

Bir planiniz bir vizyonunuz bir geleceginiz yok tek düşünceniz var oda varsa yoksa Galatasarayin önünü nasıl tıkarız ve Galatasarayı yenelim yeter. Okan buruk eğer damarlarında hissediyorsa sarı kırmızı renkleri zaten size evet demez dememeli. Okan buruk Galatasarayda parladıkça parlar başarılı olur Galatasarayada başarılar yaşatır ama fenerde silinir kaybolur gider.

3
2
yanıtYanıtla
Makabayaşi:

Okan fenere hayatta gitmez. Onun gönlünde yatan Aslandır.

4
1
yanıtYanıtla
skilaçi:

Bana kalırsa okan o kadar başarılı bi teknik adam değil, zira Başakşehirin oturmuş bir iskelet kadrosu var topçular aponun zamanından beri aynı şekilde devam ediyorlar. Yani Okan gitsin Yılmaz vural gelsin o takım gene o iskelet kadronun yapısı ile ilerleyecektir.

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title