Haberler

Al Nassr, Mesut Özil'e yıllık 20 milyon dolar maaş teklif etti

Güncelleme:

İngiliz devi Arsenal ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Mesut Özil'e Suudi Arabistan'dan dev bir teklif geldi. Ülkenin köklü kulüplerinden Al Nassr, Türk asıllı Alman futbolcuya yıllık 20 milyon dolar maaş teklif etti.

Suudi Arabistan Ligi'nin dünyaca ünlü takımı Al Nassr'ın Türk asıllı Mesut Özil'e müthiş bir teklif yaptığı öğrenildi. Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli yıldızı renklerine bağlamak isteyen Arap yetkililer, yıllık 20 milyon doları da gözden çıkardı.

Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt ile temasa geçen Al Nassr yöneticileri, transferi bu yıl gerçekleştirememeleri durumunda yeni sezon için ön anlaşma yapma niyetinde.

"SENİ ARABİSTAN'IN YENİ PRENSİ YAPACAĞIZ"

Yetkililer Mesut'a "Seni Suudi Arabistan'ın yeni Prensi yapmak istiyoruz, bunun için de hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız" sözünü verdiği konuşuluyor. Arsenal'de bir yıl daha kalacağını açıklayan Mesut'un nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un mutlaka Sarı-Lacivertli formayı giydirmek istediği yıldız oyuncuya bilindiği gibi MLS, Katar ve Çin'den çok cazip teklifler gelmeye devam ediyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (13)

5 para etmez:

Araplar istediyse iş bitmiştir. Yani futbolcunun işi(kariyeri) bitmiştir.

23
3
yanıtYanıtla
Ümit:

bitse ne olur adam türkiyede 10 yılda kazanacagini iki yılda alacak . . yas 32 3-5 sene oynasın yeter

10
1
yanıtYanıtla
OFLU HOCA:

Git ula git haci olursun.

6
2
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

Bize ne Alman futbolcudan yav.

1
3
yanıtYanıtla
Irfan:

Mesut Istambul a git.

1
3
yanıtYanıtla
MESUT:

TAMAM

yanıt1
yanıt0
ARAB HATER:

Arabistan prensi olmak yakisir aslanima. . . Ama Katar prensi olsaydi daha iyi olurdu beyaaa. Amma forsu olurdu ha, destekli fors; belki Katar seyhligine terfi ederdi bilem. Hic mi hic olmazsa en azindan Katar bankalarinin genel müdürlügünü garanti ederdi.

2
1
yanıtYanıtla
Oğuz Çelik:

Mesut oğlum sakın gelme birde borçlu çıkarsın

2
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Adam bitmiş.

0
1
yanıtYanıtla
JONATHAN WEBER:

Almanya''da 2002 yili sonrasi cifte vatandaslik imkansiz hale geldi. 2006 yilinda Schalke 04 kulübünde basladiktan sonra, tek onu ellerinde tutabilmek icin bir ayricalik taniyarak verdikleri Alman vatandasligini geriye almak ya da Türk vatandasligindan cikmasini istemek hakkina sahip olan Alman devletinin ileride ne yapacagi belli olmaz; ama bir daha Alman takimlarina giremiyecegi kesindir, bu firsati kacirmasin Suudi vatandasligini da alsin, kredi kartlari gibi cüzdanina vatandaslik bölümü acsi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title