Haberler

Aksaray'da Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezi Açıldı

Aksaray'da şehit ve gazi aileleri koordinasyon merkezi açıldıPiri Mehmet Paşa Çarşısı içerisinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Vali Aykut Pekmez, şehit aileleri ve gazilerle her zaman bir araya geldiklerini, onların dertlerini dinleyerek sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Aksaray'da şehit ve gazi aileleri koordinasyon merkezi açıldı

Piri Mehmet Paşa Çarşısı içerisinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Vali Aykut Pekmez, şehit aileleri ve gazilerle her zaman bir araya geldiklerini, onların dertlerini dinleyerek sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Aksaray Belediyesi tarafından oluşturulan koordinasyon merkezi sayesinde ailelerin bir araya gelerek kaynaşacaklarını ve birlikte etkinlikler düzenleyerek iyi vakit geçireceklerini belirten Vali Pekmez, merkezin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ramazan ayında şehit yakınları ve gazilere böyle bir merkezin açılması için söz verdiklerini belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi önemli bir günde bu merkezin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Şehit ve gazilerle yakınlarının çok değerli olduğunu vurgulayan Yazgı, şunları kaydetti:

"Burada çok güzel faaliyetlerin gerçekleştirileceği yeni bir alan oluşturuldu. Şehit ve gazilerimiz bizler için önemli ve çok değerli. Biz burada konuşabiliyorsak, hizmetlerimizi yapıyorsak, bu vatan için gözlerini kırpmadan vatan için kendi canını fedan eden kıymetli şehitlerimiz ve vatan için yaralanıp gazi olan değerli gazilerimiz sayesindedir. Bu merkezde hep beraber çok farklı çalışmalar ortaya koyacağız. Bu önemli ve anlamlı günde burada bir kez daha söylüyoruz, şehit ailelerimiz ne isterlerse, ne emrederlerse her zaman emirlerini yerine getirmek bizim boynumuzun borcudur."

Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ise merkezin şehit yakınları, gazi ve yakınları için önemini belirterek, hizmetin sunulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Merkezin açılış törenine İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, siyasi partilerin il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile şehit yakınları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

title