Haberler

Akdeniz Bölgesi - 08.04.2010 / Perşembe

ANTALYA HüRRİYET AKDENİZ: 'Nihayet Antalyalı buldu' İstanbul ve Ankara'dan getirdiği isimlerden beklediğini bulamayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Kültür ve Sanat Vakfı'nın başına sonunda bir Antalyalıyı, Göksek Kumsal'ı getirdi.

ANTALYA

HüRRİYET AKDENİZ: 'Nihayet Antalyalı buldu'

İstanbul ve Ankara'dan getirdiği isimlerden beklediğini bulamayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Kültür ve Sanat Vakfı'nın başına sonunda bir Antalyalıyı, Göksek Kumsal'ı getirdi.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Eller ranta kalktı'

Kepez'in Ahatlı, Kültür ve Yenidoğan mahallelerini kapsayan imar değişikliği yapıldı. Kepez Meclisi'nin oybirliğiyle kabul ettiği değişiklikle 7 kata kadar yapılaşmaya izin çıktı.

AKDENİZ GERçEK: 'AK Parti fire verdi'

Antalya İl Genel Meclisi Nisan ayı üçüncü toplantısında 13 komisyonda görev alacak üyelerin seçimini gerçekleştirdi. Mecliste 32 üyesi bulunan AK Parti grubunun encümen üyesi seçimlerinde yarıdan fazla fire vermesi dikkat çekti.

EKSPRES: 'Akaydın; Bir gün mutlaka'

Antalya'nın Avrupa Kültür Başkenti olması için Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yaptığı açıklamaların tartışması devam ediyor. Başkan Akaydın, kararlarından dönmeyeceklerini açıkladı.

AKDENİZ MANŞET: 'Kepez'e 300 yataklı hastane'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 300 yataklı hastane ile Sütçüler bölgesinin Kepez'in yeni sağlık merkezi haline geleceğini söyledi.

ANTALYA: 'Müşteriyi kırmızı halıyla karşılıyorlar'

Şehir merkezindeki büyük alış veriş merkezlerinin artmasından dolayı müşteri bulamayan çarşı esnafı müşteriyi kırmızı halıyla karşılıyor.

ANTALYA GüNDEM: 'Geleceğin reçetesi tarımdır'

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, geleceğin reçetesinin tarım olduğunu söyledi.

ANTALYA SON HABER: 'Deprem ülkesinde yaşıyoruz'

Boğaziçi üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü Eski Müdürü Prof.Dr. Ahmet Mete Işıkara, Antalya'da özel bir kolejin düzenlediği toplantıya katıldı.

GAZETE BİR: 'Siyasi çekişmeler gençleri bozuyor'

Akdeniz üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Sunar Birsöz, siyasette yaşanan sert tartışma ve eleştirileri değerlendirdi, 'Gençler bundan olumsuz etkileniyor' dedi.

AKDENİZ BEYAZ: 'AK Partili Türel'e dava yok'

Büyükşehir Belediyesi'nin bir önceki AK Partili Belediye Başkanı Menderes Türel, hakkında dava açılmamış, dava izni verilmemiş bir belediye başkanı olduğunu açıkladı.

HüRSES: 'Kepez'de ebru sergisi'

Akdeniz üniversitesi Ulusal Uygulamaları Ebru Yarışması'nda 17 üniversiteden 40 öğrencinin 90 eseri, Kepez Belediyesi'nde sergileniyor.

İLERİ: 'Dünya kenti Antalya'

Antalya, 1885'de düzenlediği ilk yıl Londra'ya Crystal Palace'ı 1889'da ise Paris'e Eyfel Kulesi'nin kazandıran EXPO'yu bekliyor.

AKDENİZ'DE YENİ YüZYIL: 'Pırlantaya var da demire yok mu?'

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, hükümetin pırlantada yüzde 1 KDV aldığını hatırlatarak, demirdeki KDV'nin düşürülmesi gerektiğini öne sürdü.

HİLAL: 'Sinek avlayacaklar'

Antalya'daki iş takipçileri için 1 Mayıs tarihinin idam günü olarak nitelendiren İş Takipçileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tat, bu tarihten sonra sinek avlayacaklarını belirtti.

KÖRFEZ: 'Başkent kavgası'

Antalya'nın Avrupa Kültür Başkenti olmasına yönelik eleştirilerde bulunan Mevlüt çavuşoğlu'na seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Ucuz siyasi polemiklerin tutsağı olacağına, enerjisini ve zamanını Antalya'nın Avrupa Kültür Başkenti olması için harca' diye konuştu.

AFYONKARAHİSAR

TüRKELİ: 'Tarihi proje hayata geçiyor'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vererek Afyonkarahisar'daki spor projelerine bu yıl başlanılmasını istediği bildirildi.

KURTULUŞ: 'Yeni PMYO'da harfiyat çalışması başladı'

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin yeni okul binasının yapılacağı alanda harfiyat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

KOCATEPE: 'Milli servet heba olur'

İlimize yapılması düşünülen yeni hayvan pazarına karşı çıkan çayırbağ Belediye Başkanı Yakup çam, geçtiğimiz yıl beldesinde yapılan hayvan pazarının hiçbir sorunu olmadığını söyledi.

HİSAR: 'Gürbunar'ın davası dellilerin toplanması için ertelendi'

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Alparslan köyünde, 19 yaşındaki kızın kaçırılıp sopa ile darp edildikten sonra boğularak öldürülmesi ile ilgili davada, delillerin toplanması için 4 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

GAZETE 3: 'İl Emniyet Müdürlüğü'nden resim ve ebru sergisi'

İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 'Polisin Sanatsal Etkinlikleri' isimli serginin açılışı belediye kültür merkezinde gerçekleşti.

ODAK: 'çiftçinin tarlası ipotekli'

Milletvekili Akcan dün TBMM genel Kurulu'nda MHP grubu adına gündem dışı söz alarak ülke meselelerine değindi.

BURDUR

çAĞDAŞ BURDUR: 'Burdur'lular istedi, Gül düğmeye bastı'

12 Martta Burdur'daki iş adamları ile bir yemekte buluşan Cumhurbaşkanı Gül, kendisine sunulan Burdur'un sorunlarını ve taleplerini ilgili bakanlıklara iletti.

BURDURLUNUN SESİ: 'Genel kurullar Burdur'a yakışır şekilde geçti'

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan, yapılan 27 olağan genel kurulun da Burdur'a yakışık şekilde sonuçlandığını belirtti.

YENİGüN: 'Acil çağrı Merkezi inşaatı Mayıs ayında tamamlanıyor'

Bir ay önce yapımına başlanan Burdur 112 Acil çağrı Merkezi inşaatını gezen Vali Özçimen, inşaatın Mayıs ayında teslim alınacağını belirtti.

BURDUR GAZETESİ: 'Belediye Meclisi'nin toplantısında gündem Senir suyu ve arıtma'

Belediye Meclisinin dün yapılan olağan toplantısında gündemin en önemli maddesi Senir'den getirilecek olan içme suyu ve arıtma tesisi oldu.

ISPARTA

GüLSES: 'Diyabete, siz son verin'

Onlar için sadece verilen reçeteyi uygulamak yetmiyor, nasıl yaşanacağını da bir hekim kadar iyi bilmeleri gerekiyor. üstelik sadece kendileri değil, yakınlarının da bu hastalığı iyi bilmeleri gerekiyor.

OLUŞUM: 'Bilişim günleri'

Süleyman Demiril üniversitesi Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Bilişim Günleri'nin dördüncüsünü 2 Nisanda gerçekleştirdi.

çÖZüM: 'GSF'den SDü Kültürevinde etkinlik'

Süleyman Demirel üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından GSF Müzik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cenk Celasin'in konuşmacı olarak katılacağı 'Anadolu Müzik Kültürleri İçinde Arp ve Lirlerin Yeri' konulu bir konferans düzenlenecek.

AKDENİZ: '17 Nisanda Ankara'dayız'

Eğitim-Sen Isparta Temsilcisi Erol Kökten, parasız eğitim ve parasız sağlık hakkı, iş güvenceli ve kadrolu istihdam, eşit işe eşit ücret ve çalışma yaşamının demokratikleştirilmesi amacıyla 17 Nisanda Ankara'da olacaklarını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title