Haberler

AK Partili Şamil Tayyar, "Aman dikkat" diyerek uyardı: Yüksek kurdan daha tehlikeli

Güncelleme:

Dövizdeki artışla beraber stokçuluk ve ürün bulamama problemleri görünmeye başladı. AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar da bu konudan şikayet edip, sipariş verdiği ürünlerin parasını ödemesine rağmen 2 kez iptal olduğunu belirterek, "Yüksek kurdan daha tehlikelisi, belirsizlik. Sosyal gerginlik derinleşiyor. Aman dikkat" dedi.

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, son dönemde partisine yönelik eleştirilerle sık sık gündeme geliyor.

Tayyar, dün yaptığı paylaşımda, 'dış güçlerin ekonomik saldırıları' sözleriyle ilgili, "Dış güçler tarih boyunca vardı. Bizden önce de var, sonra da olacak" ifadelerine yer vermişti. Tayyar devamında, "Vücuttaki 'mikrop' gibidir, bağışıklık sistemi zayıflarsa yatağa düşürür. İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır" demişti.

TAYYAR: SOSYAL GERGİNLİK DERİNLEŞİYOR

Tayyar, bugünkü paylaşımında ise döviz kurundaki yükseliş, artan hayat pahalılığı ve belirsizlik ile ilgili paylaşımda bulundu. Tayyar, "Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar" ifadelerine yer verdi.

Tayyar'ın paylaşımı şu şekilde:

"Yüksek kurdan daha tehlikelisi, belirsizlik. Piyasada mal ve hizmet fiyatlaması yapılamıyor. Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar. Sosyal gerginlik derinleşiyor. Aman dikkat."

AK Partili Şamil Tayyar, 'Aman dikkat' diyerek uyardı: Yüksek kurdan daha tehlikeli

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Şamil Tayyar AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Mehmet Güloğlu:

Şamil Tayyar, senin işin gücün yokmu, Akıllı insanlar olayı soğumuş haliyle tam kavramaya çalışırken sen kazanın altına habire odun atıp kaynatıyon, yok aman dikkat yok daha tehlikeli yok uzak durun , kim ne yapacağını gayet iyi biliyo ordan işi körüklemenin manası yok hele öyle ortaya çıkıp pat diye camını değiştirmemenize insanların hiç tahammülü bile yok bunu bilesiniz istedim.......

10
35
yanıtYanıtla
Hamdi Şahin :

Çok doğru söylüyorsun kardeşim, sanki muhalefet partisi gibi bir twet atmış, yazıklar olsun.

yanıt3
yanıt1
Adem Erdogan:

Sn başkanım engellileri eve kapatıp askeri ücret ödüyorlar birde başlarına kakiyorlar bunlar kibir mühendisi.

1
6
yanıtYanıtla
Hamdi Şahin :

Sayın Tayyar kendin de bir ak partili olarak yangına körükle gitmeni hiç yakıştıramadım. Sanki muhalefet partisi gibi açıklama yapıyorsun. Ne yapmaya çalışıyorsun, bu kışkırtıcı, infaal yaratıcı sözler sana yakışıyormu, nedir amacın bi açıklarmısın. Bu sözlerden sonra ak partiden derhal istifa ederek zillet ittifakına katılman en doğrusu olacaktır. Sahte, saman altından su yürüten Ak Partililere ihtiyaç yok partide.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title