Haberler

AK Parti Samsun Teşkilatı'ndan Açıklama

AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, "Milletimizin Huzurunda En Başta Ortaya Koyduğumuz Hedefleri, İdealleri Gerçeğe Dönüştürmenin, Milletimize Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmenin Onuruyla Başımız Dik, Alnımız Ak Yolumuza Devam Ediyoruz" Dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, "Milletimizin huzurunda en başta ortaya koyduğumuz hedefleri, idealleri gerçeğe dönüştürmenin, milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin onuruyla başımız dik, alnımız ak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

AK Parti hükümeti olarak görevi teslim aldıkları günden bu yana ülke için çok önemli hizmetlerle geçen bir süreyi geride bıraktıklarını belirten Akyüz, yaklaşık 4 yıl 3 aydır hizmet ettiklerini, Türkiye'yi kalkındırma yolunda emin adımlarla ilk günkü heyecanı muhafaza ederek yola devam ettiklerini söyledi. AK Parti hükümetinin 5. yılına girmesinin ve 5. bütçesini yapan bir hükümet olmanın başarı olarak değerlendirilebileceğini dile getiren Akyüz, "Ancak asıl başarı 5 yıldır istikrarlı bir çizgi izlememizden çok her yılımızı dolu dolu geçirmemiz, başka hükümetlerin yıllar içinde yaptıkları hizmetleri bizim aylara sığdırmamızdır. Başlattığımız medeniyet yürüyüşü duraklamadan, yavaşlamadan kesintisiz şekilde devam ediyor. Milletimizin huzurunda en başta ortaya koyduğumuz hedefleri, idealleri gerçeğe dönüştürmenin, milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin onuruyla başımız dik, alnımız ak yolumuza devam ediyoruz. Bizim bütün hesabımız ülkemizde birlik, beraberlik dayanışma içerisinde sıkıntıları yok etmeye yönelik zemini ortadan kaldırmak ve böylece halkımızın huzur içinde, mutluluk içerisinde, barış dayanışma içerisinde, kardeşlik içerisinde aydınlık yarınlara birlikte yürümesidir" diye konuştu.

Her şeyden önce ekonominin tüm aktörlerinin, muhataplarının artık geleceği daha net görebilmeye, geleceğe ilişkin daha somut adımlar atabilmeye başladığını ifade eden Akyüz, "Bugün artık öyle birkaç ay, birkaç sene değil, 20 yıl, 30 yıl sonrasına ilişkin gönül rahatlığıyla kararlar alınabilmekte ve uygulamaya konulabilmektedir. İstikrarın, güven ortamının, tek partili bir iktidarın, AK Parti iktidarının Türkiye'ye sağladığı, Türkiye'ye getirdiği imkan budur. Biz iktidarımız boyunca istikrar sağladık ve durmadan ürettik. Geçmiş hükümetlerin bugün dahi yapmış olduğu gibi basiretsiz demeçler verip ülkeyi karanlığa sürüklemedik. Bizim siyasi üslubumuzda çatışma yaratmak yok. İstikrar var, üretim var, ülkemizin geleceğini planlamak var. Pamuk ipliğiyle birbirine bağlanan zayıf koalisyon hükümetleri acaba kaç gün daha ayakta kalabilecek diye düşünülen bir ortamda uzun vadeli hesaplar nasıl yapılabilirdi? Ekonominin bırakın 10 yılı, 10 günü bile tahmin edilemiyordu. Akşam yatıyorsun bir başka, sabah kalkıyorsun bir başka. Enflasyon tırmanacak mı? Bankalar sağlam mı, yoksa batacak mı? Siyasi iktidarlar kalıcı mı, gidici mi? Çok partili siyasi hayata geçtiğimizden bu yana bir iktidarın dönemi ortalama 16 ay. Ne içeride ne dışarıda. Buna kim güvenir? Ekonomik kararlara uyulacak mı, yoksa bir noktada kararlardan cayılacak mı? Bu ve benzeri birçok belirsizlikler vardı" şeklinde konuştu.

Akyüz, artık belirsizlik döneminin geçmişte kaldığını, Türkiye'nin zemini daha sağlam, sağlıklı bir yolda ilerlediğini kaydetti.

(MD-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title