Haberler

AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ayhan Soyfidan Tekrar Seçildi

AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanlığı Seçimlerinde Ayhan Soyfidan Güven Tazeledi.

AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde Ayhan Soyfidan güven tazeledi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen 2.Olağan Genel Kurula, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Salih Erdoğan, Selma Aliye Kavaf ve Mithat Ekici, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar ve çok sayıda partili katıldı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci kongrede yaptığı konuşma, genç neslin tarihini bilmesi gerektiğini ifade ederek, "AK Parti tarihe önem veren bir anlayışla hizmetlerini sürdürmektedir. Gençlerin de tarihini bilmesi ve sahip çıkması gerekir. Bu anlamda bizler üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yaparak gençlerimize bir çok konuda olanaklar sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz" dedi.

Daha sonra sırası ile gençlere seslenen AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Salih Erdoğan, Selma Aliye Kavaf ve Mithat Ekici, yaptıkları konuşmalar ile AK Parti Hükümeti'nin gençlere verdiği önemi ve hükümetin yaptığı çalışmaları aktardılar. AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar gençlerin gelecekten umudunu yitirdiği ve siyasetçiden umudunu kestiği bir ortamda AK Parti'nin doğduğunu ve herkese umut olduğunu belirterek, "AK parti genç bir parti. Çok partili demokratik hayatımızda birçok parti kuruldu, iktidara gelenler ve muhalefette kalanlar oldu. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel esası olan millet iradesini hakkıyla temsil edenler, milletle gönül bağını kurabilenler gerçekten hizmet ettiler ve bugün hayırla yad ediliyorlar. Bu partinin genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı siyasete gençlik kollarında başlayarak bugünlere gelmiştir. AK Parti siyasetinin temel felsefesi hizmet anlayışıdır. Onun için partimiz insana hizmet odaklı bir partidir. 70 milyon insanımızın hepsini kucaklayarak adaletle ve hakkaniyetle hizmet etmek esas hedefimizdir. Hiçbir ayrımcılığın tarafı olmadığımız gibi, milletimizi bölen bir ayrımcılığa da müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan ve 272 delegenin oy kullandığı kongrede mevcut başkan Ayhan Soyfidan tekrar başkanlığa seçildi.

(AV-AT-Y) 25.02.2008 16:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title