Haberler

Ahmet Nur Çebi, oyuncuların alacaklarını ödemek için kendisinin ve annesinin evlerini ipotek ettirdi

Güncelleme:

UEFA ve TFF'nin takip sürecinde bulunan siyah-beyazlıların, eylül ayı itibariyle eski borçların tamamından kurtulması gerekiyordu. Bunun için Başkan Ahmet Nur Çebi'de büyük fedakarlık geldi.

Mali yönden sıkıntılı günler geçiren, pandeminin de etkisiyle bu zorluklardan kurtulmaya çalışan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından takip altında olan, Avrupa lisansının sürmesi için mali istikrar sağlama zorunluluğu bulunan Beşiktaş'ın geçmişe dönük kesinleşmiş tüm borçlarını ödemesi gerekiyordu.

Eylül ayı itibariyle bunu kapatabilmek için nakde ihtiyacı bulunan yönetim yine bankaların kapısını çaldı.

EVLERİNİ İPOTEK ETTİRDİ, OYUNCULARA BORÇ KALMADI

Milliyet'ten Bilal Meşe'nin haberine göre; Siyah-beyazlı kulüp, 120 milyon liralık kredi ile tüm geçmiş borçlarını kapatarak yoluna devam etti. Ancak bu operasyon, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin kişisel girişimleriyle oldu.

Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma ve pandeminin getirdiği mali zorluklardan dolayı nakit akışı iyice düşen Beşiktaş'ın bu krediyi alabilmesi için kefalet gerekiyordu.

Bunun üzerine Başkan Çebi, ikisi annesinin, ikisi de kendisinin üzerine olan toplam 4 lüks evi krediye karşılık ipotek ettirerek, siyah-beyazlıları sıkıntıdan kurtardı.

TESİSLERE TAŞINIYOR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol takımını en kısa sürede ayağa kaldırmak için de devreye girecek. Siyah-beyazlıların patronu, artık tam gün mesaiyle Ümraniye'de olacak ve işlerini buraya taşıyacak.

Bu şekilde Teknik Direktör Sergen Yalçın'a destek verecek olan Çebi'nin akşama kadar BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kalacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

1907:

Ah kardeşim sen nasıl bir bataklığa saplandın?

2
3
yanıtYanıtla
Para babası çebi?:

Parası olmayınca malını ipotek etmişler yazık.

3
1
yanıtYanıtla
Büyüksün:

Büyük Başkanlar fedakarlık yapar ama bu bambaşka bir fedakarlık. Bunun hakkını vermeyen futbolcu veya BJK Camiasında kendini parçalamayankim varsa bir an önce gitsin.

2
2
yanıtYanıtla
Kadıköylü:

Bu fedakarlıksa,elli milyon dolar hibe eden başkanımızın ki nedir acaba ?

yanıt0
yanıt0
fikstürde son 5teyiz:

beşiktaşın sorunu para, aylardır parasını alamayan oyuncular var. para almadan oynar mı adam. sonra niye kötü bu takım deniyor.

1
0
yanıtYanıtla
DAMAT BEY:

BORCU ANLADIK DA ALACAKLILAR KİM ??? HİÇ BİR KULÜP ALACAKLILARI AÇIKLAMIYOR GERÇEKTEN ALACAKLI VARSA NEDEN İCRA İŞLEMİ BAŞLATMIYOR???

1
0
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Vadesi geçmemişse neden İcra takibi olsun ki?

yanıt4
yanıt2
Realist:

Usta doğru düzgün topcu gelmedi borç da ödenmiyor avcı açıkladı e bu para neyin nesi neyin ipotek i birak8n duygu sömürüsü nü koca cebi evini annesinin evini ipotek ettirecek pozisyona sizce düşer mi

1
0
yanıtYanıtla
COŞKUN:

100 yıllık kulupler bu ilkel yöntemlerden bir turlu kurtulamıyor dunyada artık yönetim parası ile kulup yönetmek diye bir şey kalmadı bu tam bir kasaba yöneticiliği kafası zaten başarı da ondan gelmiyor gelişmede olmuyor koca bir sanayi kuruluşunuz var mesela bu ilkellikle yönetiyormusunz gelir gider dengesi başarıya odaklı olmaz önce geleceği kurtaracaksın sonra uretim yapacaksın icra haciz altında bir şirket başarılı olur mu tabiki olamaz bu hikayelerde aynı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title