Haberler

Ahmet Kural, Sıla ile Kavgasını Duyduğunu İddia Eden Tanıktan Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki şiddet olayında yeni gelişmeler yaşandı. Ahmet Kural'ın avukatı, ikili arasındaki kavgayı yan binadan duyduğunu iddia eden tanıkla ilgili 'yalancı tanıklık' yapmak iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki şiddet soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı. İkili arasındaki kavgayı yan binadan duyduğunu iddia eden tanıkla ilgili 'yalancı tanıklık' yapmak suçundan suç duyurusunda bulunuldu. Gerekçe olarak da üniversiteden alınan ses analizi gösterildi.

KULAK MİSAFİRİ OLMUŞTU

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural'ın evinde dakikalarca dayak yediğini iddia edip, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Sıla'nın avukatı kavga esnasında yan binada bulunan yaşı küçük bir kızı da dosyada tanık olarak göstermişti. İddiaya göre, tanık Sıla ile Ahmet Kural arasındaki kavgaya kulak misafiri olmuştu.

Ahmet Kural, Tanıktan Şikayetçi Oldu!

UZMAN EKİP İNCELEMELERDE BULUNDU

Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'da, şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki şiddet soruşturmasıyla ilgili yeni bir gelişme daha ekrana getirildi. Ahmet Kural'ın avukatı, Sıla ile yaşanan kavganın şahidi olduğu iddia edilen tanıktan şikayetçi oldu ve 'yalancı tanıklık'tan yargılanmasını istedi. Gerekçe olarak da Yıldız Teknik Üniversitesi'nden alınan ses analizi raporunu sundu. Kural'ın avukatı suç duyurusunda o tanığın yalan söylediğini iddia etti. Yıldız Teknik Üniversitesi'ne başvurarak, seslerin yan evden ne kadar mesafeye kadar duyulmayabileceğini tespitinin yapılmasını istedi. Uzman ekip, hem gündüz hem gece hem de kavganın yaşandığı iddia edilen saatlerde Kural'ın evinde incelemelerde bulundu.

Ahmet Kural, Tanıktan Şikayetçi Oldu!

"SESLER 4,9 METRE SONRA DUYULMASI MÜMKÜN DEĞİL"

O inceleme sırasında da Ahmet Kural'a analiz için tanığın duyduğu iddia edilen sözler bağırarak ve normal ses tonuyla söyletildi. Çıkan sonuç ise seslerin yan evden duyulmasının mümkün olmadığı yönündeydi. Çünkü teknik cihazlarla yapılan inceleme sonucunda Kural'ın evi ile tanığın evi arasındaki mesafenin 12,5 metre olduğu belirtildi. Kural'ın evinden çıkan seslerin ise 4,9 metreden sonra duyulmasını fiziki olarak duyulmasının mümkün olmadığı belirtildi. O rapor suç duyurusu ile birlikte savcılığa belirtildi.

Ahmet Kural, Tanıktan Şikayetçi Oldu!

"BİZZAT SILA DOĞRULADI"

Haberin ardından Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın şu açıklamaları yaptı: "Şimdi bu noktada birkaç cümle etmek gerekiyor. Kanal D her kavgada her polemikte olduğu gibi Sıla-Ahmet Kural kavgasında da taraf değil. Taraf olması da mümkün değil. Olayın kamuoyuna yansımasından sonra Kanal D Haber, tarafsız haber ilkesi gereği olayın tüm boyutlarını ekrana getirdi. Her iki tarafa da söz hakkı verdi. Ama bazı çevreler kendi geçmişlerine bakmadan Kanal D Haber'i suçlayan yazılar yazdılar. Asılsız ithamlarda bulundular. Cuma günü ekrana getirdiğimiz haberde yer alan görüntülerin olaydan sonra çekildiği bizzat Sıla tarafından doğrulandı. O görüntülere Kanal D Haber'in müdahale ettiği ve buzladığı kesinlikle yalandır. Bir kez daha altını çizerek söylüyoruz; Kanal D Haber sloganımızda olduğu gibi sadece habercilik yapmaktadır. Bazı kesimlerin yanlış yönlendirmeleriyle yaptığı ithamları da ciddiye almamaktadır. Nokta."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (23)

hakan:

Yahu Sılanın Tipine Bakın Bi Yüzünden Fesatlık Akıyor Yalancı takipcilerini menfaati doğrultusunda yönlendiriyor.

18
8
yanıtYanıtla
TÜRK:

Adamda kücüklük komplexi var bu acikca belli oluyor, Kendini bilen özgüveni yüksek olan bir bayanla arkadaslik edemiyecegini anlayinca , careyi Kaba kuvvetde görmüs. Olay bu. Verin cezasini ceksin, Adamlik - Erkeklik, Kaba kuvvet ile olmaz,

6
20
yanıtYanıtla
mış miş muş:

bi git işine ya sıla at gibi karı bırak dayak yemeyi istese ahmeti dayak manyağı yapardı öyle bir kavga dövüş olsa

yanıt4
yanıt0
Zuhal:

Ahmet Kural bu kadınla çıkmadan önce seni severdim be evlâdım. Dertsiz başına dert aldın değdi mi yani?

11
2
yanıtYanıtla
ayşe:

yazık oldu Ahmet Kurala, yıprattılar.

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam haklı beyler. sılanın kolpaları ortaya çıkacak, yapıkredide utanmalı

7
2
yanıtYanıtla
Bilge:

Utanmazca Sıla''yı bitirme operasyonu. Değil 10-15 m, çok daha uzun mesafeden sesler duyulabiliyor. Gece sessizliğinde, pencereler açıkken neler duyuluyor neler.

3
3
yanıtYanıtla
Selim:

Bunu bi sen düşünüyosun zaten gelen araştırmacılar düşünemedi dimi ? Hey Allahım

yanıt6
yanıt2
abc:

açık hava kavgası ettiler zaten bir akıllı sensin

yanıt4
yanıt0
uzman:

uzman inceleme yapmış , bari cahil cahil ahkam kesme

yanıt10
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title