Haberler

Afyonkarahisar'da Hırsız Operasyonu

Afyonkarahisar'da Bir Beyaz Eşya Mağazasından Televizyon ve Fotoğraf Makinesi Çalan 4 Kişi, Polis Ekipleri Tarafından Yakalandı.

Afyonkarahisar'da bir beyaz eşya mağazasından televizyon ve fotoğraf makinesi çalan 4 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde Yeşilyol Caddesi üzerindeki bir beyaz eşya mağazasının kapısını kırarak içeriye giren O.K. (39), S.Y. (39), U.D. (31) ve Ö.A. (23), 2 adet 82 ekran ve 1 adet 55 ekran LCD televizyon ile 2 adet dijital fotoğraf makinesini çalarak, 26 plakalı bir otomobille kayıplara karıştı. Kent genelinde geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bahse konu şahısları bir dinlenme tesisinin bahçesinde aracın içinde içki içerken yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan incelemede, O.K.'nin 23, S.Y.'nin 16, U.D.'nin ise 1 hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu tespit edildi. Şahıslar, emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

(ATA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title