Haberler

Adana'nın Kebabı Oscar'da Şalgamı Londra'da

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası paydaşlığı ile Adana şalgamı Dünya’ya tanıtılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası paydaşlığı ile Adana şalgamı Dünya'ya tanıtılacak. 26-29 Nisan tarihleri arasında İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek olan Şalgam Tanıtım Günleri öncesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ile birlikte şalgam üreticisi firmaların temsilcileri ile bir araya geldi.

"Bizim için gurur kaynağı"

Düzenlenecek şalgam tanıtım günü etkinliği öncesi şalgam üreticileriyle bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, üretimi ibadet sayan bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, "Adana şalgamı artık Adana'nın dışında Türkiye'nin dört bir yanında tüketiliyor. Ben, Roterdam'da bir balıkçı restoranında Adana şalgamı ile karşılaştım. Adana şalgamın Dünya'ya tanıtılacak olması bizim için gurur kaynağı" dedi.Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ise böyle bir programın paydaşı olmaktan dolayı bahtiyar olduğunu belirterken, Adana şalgamının hak ettiği değeri bulacağına inandığını söyledi.

Ticari bağlarını kuvvetlendirecekler

26-29 Nisan tarihleri arasında Londra'da bulunarak tanıtım günlerinde yer alacak heyeti, gittikleri ilk gün Büyükelçi karşılayarak sarayda misafir edecek. Ticaret ateşesinin de katkılarıyla Adana'dan gidecek olan şalgam üreticileri, Londra'da marketler zincirlerinin sahipleri ile bir araya gelerek ticari bağlarını kuvvetlendirecekler.

Dünya'nın en gözde meydanında stantlar kurulacak

İkinci gün ise Londra'da Türk-İngiltere Ticaret Odası Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelecek olan üreticiler daga sonra ise İngiltere Ticaret Odası ile görüşecekler. 29 Nisan günü ise Dünya'nın en gözde meydanlarından biri olan Trafalgar Meydanı'nda Adana Şalgamını tanıtmak için üretici firmalar kurulan stantlarda olacaklar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Sözlü Londra Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title