Haberler

Ada'da Dev Maçta Olay Goller! Kazanan Yok!

İngiltere Premier Lig'de 25.haftanın en önemli maçında Manchester Citty ile Liverpool karşı karşıya geldi.

İngiltere Premier Lig'de 25. haftanın en önemli maçında Manchester Citty ile Liverpool karşı karşıya geldi. Etihad Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Manchester City'nin gollerini 23. dakikada Edin Dzeko ve 78. dakikada Sergio Aguero kaydetti. Liverpool'un golleri ise 29. dakikada Daniel Sturridge ve 73. dakikada Steven Gerrard kaydetti.

Nefesleri kesen mücadelede Liverpool, Manchester City'e göre daha iyi bir futbol sergilesede galibiyeti elde edemedi. Sturridge, Gerrard ve Aguero'nun attığı goller ise maçın önüne geçti.  Lider Manachester United'ın kazandığı haftada Liverpool'a puan kaybeden Manchester City 53 puna ulaştı fakat farkın 9 olmasını engelleyemedi. Liverpool ise puanını 26 yaptı. Premier Lig'de gelecek hafta Manchester City, Southampton'a konuk olacak. Liverpool ise West Bromwich Albion'ı ağırlayacak.

M.CITY İLK ATAĞINDA GOLÜ BULDU

Karşılaşmaya konuk ekip Liverpool daha istekli başladı. Orta alanda Manchester City'e üstünlük kuran Liverpool, gol bulabilmek adına daha atak bir görüntü sergiledi. Manchester City ilk yirmi dakikada sahada varlık gösteremezken, geliştirdiği ilk ciddi tehlike sonrasında golü buldu. Karşılaşmanın 23. dakikasında James Milner'ın asistini boş geçmeyen Edin Dzeko, Manchester City'yi 1-0 öne geçirdi.

STURRIDGE'DAN HARİKA BİR GOL

Manchester City deplasmanında geriye düşen Liverpool, bir an olsun oyundan kopmadı ve santrayla birlikte rakip kaleye yüklenmeye başladı. Rakip yarı sahaya çok adamla çıkan Liverpool, 29. dakikada durumu 1-1 yaptı. Ceza sahası dışında topal buluşan Daniel Sturridge sol ayağıyla harika bir şut çıkartarak Joe Hart'ı avladı ve skor 1-1 oldu.

MANCHESTER CITY'Yİ KORKUTAN GERİ PAS

Karşılıklı gollerin ardından hem Manchester City, hem de Liverpool öne geçebilmek adına ataklar geliştirdi fakat savunmalar hata yapmadı. Karşılaşmanın 44. dakikasında Manchester City savunmasının yaptığı hata sonrasında ilginç anlr yaşandı. Zabelata, kalecisi Joe Hart'ın önde olduğunu görmeden geri pas atınca, meşin yuvarlak bir anda kaleye yöneldi. Top direğin dibinden kornere giderken, Manchester City derin bir 'oh' çekti. İlk yarıda gol olmayınca soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi. GERRARD'DAN JENERİKLİK GOL! KALİTE...

İkinnci yarıya konuk ekip Liverpool yine istekli başladı. Bu sezon büyük maçlarda gösterdiği performansla alkışı hak eden Liverpool, Manchester City'e de oldukça zor anlar yaşattı. Gol ve goller bulabilmek adına baskıyı iyice arttıran Liverpool, 73. dakikada Steven Gerrard ile güldü. Kaptan Gerrard ceza sahası dışında seken topa gelişine harika vurarak meşin yuvarlağı köşeden ağlara gönderdi. Bu golle Liverpool büyük moral kazandı. REINA YAKTI! AGUERO AFETMEDİ

Deplasmanda öne geçmesinin ardından savunmada direnci arttıramya çalışan Liverpool, kalecisi Pepe Reina'nın büyük hatası sonrasında kalesinde golü gördü. Dakikalar 78'i gösterdiğinde savunma arkasına atılan pasa Sergio Aguero koştu. Reina kalesinden çıkarak Aguero'ya müdahale etmek istedi ancak Arjantinli golcü dar açıdan akıl dolu bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve skor 2-2 oldu. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Manchester City ve Liverpool pozisyonlar üretsede gol çıkaramadı. Çalan son düdükle birlikte puanlar paylaşıldı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Sergio Aguero Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title