Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıları ve ünlü isimlerle yeni bir yarışma programı çekecek

Güncelleme:

Survivor çekimleri için Dominik'te olan Acun Ilıcalı, Milli basketbolcu Cedi Osman'ın Instagram'daki canlı yayınına konuk oldu. Survivor'da en çok eğlendiği sezonlardan birini yaşadığını söyleyen Ilıcalı, yarışmacılar ve ünlü isimleri ikişerli takım haline getirerek bir yarışma programı çekeceğini söyledi.

NBA'de Cleveland Cavaliers formasını giyen Milli basketbolcu Cedi Osman, Instagram'da Acun Ilıcalı ile canlı yayın yaptı. Samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, Survivor ekibi ile ünlü isimlerin buluşacağı yeni bir yarışma yapacaklarını anlattı.

AYCAN'LA EMRE BELÖZOĞLU, YASİN'LE HADİSE OLACAK

Acun Ilıcalı, yeni program müjdesini verirken "Çok yakında bir yarışma yapıyoruz Survivorcılarla. Anlat Bakalım'da 10 yarışmacı, 10 eş olacak. Eşleri biz vereceğiz. Aycan'a Emre Belözoğlu'nu vereceğiz. Yasin'e Hadise'yi vereceğiz. Sercan ile Burak Yılmaz var. Barış'a da seni istiyoruz. Eğer katılırsan çok seviniriz." sözlerini kullandı.

"SURVIVOR'DA EN ÇOK EĞLENDİĞİM SEZONLARDAN BİRİ"

Survivor'da en beğendiği sezon sorusuna Ilıcalı, "Survivor'da en çok eğlendiğim 3 sezon var. Hilmi Cem'in şampiyon olduğu Panama yılı, Turabi'nin şampiyon olduğu All-Star yılı ve bu sezon çok eğlendim" cevabını verdi.

Acun Ilıcalı, yeni yarışma sürprizini Cedi Osman'ın yayınında açıkladı!

"VAR MISIN YOK MUSUN ZİRVE YAPTIĞIMIZ BİR PROGRAMDI"

Ünlü televizyoncu, Cedi'nin "Bu yarışmalardan birine katılsan hangisine katılmak istersin?" sorusuna "Var Mısın Yok Musun'a katılmak isterim. En kolayı oydu. Fatih Terim yarıştı, Roberto Carlos yarıştı. Bu zirve yaptığımız programdı. Bir stüdyoda ancak bu kadar ilgi çekebilirsin" yanıtını verdi.

"SURVIVOR'DA UZUN BOYLULAR YARIŞAMAZ"

Survivor yarışmasındaki mental durumu anlatan Ilıcalı, "Sizin fizik olayı daha ön planda. Çünkü uzaylılarsınız. NBA'de gördüklerimiz insan değil. Öyle bir temponun kaldırma ihtimali yok. Zıpla, savunma yap bu fiziksel olarak anlatılabilecek bir durum değil. Mentallık önemli ama geride kalıyor. Biz de mental olarak ön planda olmak daha önemli. Sen yarışabilir misin bilmiyorum. Uzun boylu olanlar yarışamaz. Ama gard olanlar Survivor'da yarışabilir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cleveland Cavaliers Acun Ilıcalı Cedi Osman Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

hoşt:

iyi güzel hoş

1
10
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Akıllı ol tokatı yersin.

yanıt11
yanıt0
Ziyaa:

Yürü lan dümbük.

yanıt3
yanıt1
ismail:

sayın acun bey sizler nie gönüllüler takımındaki kızları elemeye dail edmiyorsunuzda ünlüler takımındaki kızları elemeye dail ediyorsunuz saten ünlüler 5 kişi kalmış orada GÖNÜLÜLER 6 KİŞİLE BURA AYRIM YAPIYORSUNUZ

6
4
yanıtYanıtla
Sevdq:

Aynen bende katılıyorum gönülleri tuttu belli senelerdir izlerim Yasin o kadar kavgalar etti sadece uyarı alıyorum diskalifiye olması gereken yerde ünlüleri tutmuyor her halimden belli Acun beyin

yanıt0
yanıt0
aaaa:

Tabi yasin olmadan olmaz, iğrenç

6
2
yanıtYanıtla
hasan çalışkanoğlu:

engelliler içnde bir yarışma yapsanız bizler açık kalp amalıyatı olmus kişilerle düşününü mutlaka büyük bir insan gurubu sizi desdtekleyecek saygılarımla

6
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yarışmanın lisansı hangi ülkeye veya kime ait?

0
1
yanıtYanıtla
7654:

alemlerin tek sahibi rabbimden dilerim abd kanada brezilya nato türk ülkeleri tc. ülkesi rusya israil çin mayanmar halklarını ordularını rabbimden dilerim kahhar ismiyle bildiği gibi yapsın inşallah amin daha nicesi virüsler salgınlar dünyaya hakim olması dileğiyle amin

0
0
yanıtYanıtla
Varandas:

Isin is valla milli yardimlasama projelerine katilacak yok resim sattim yok bagis topluyorum cebinde akrep var onun bunun parasiyla hayir yapiyor butun gs taraftarina sesleniyorum bunun kazandigi her kurus bi gun fenerin kasasina yardim olarak girecek ve biz gs lilere rakip olarak donecek izlemeyin bunun kanalini

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title