Haberler

Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım'ı Cüneyt Çakır'a sordu, "Pırlanta gibidir" cevabını aldı

Güncelleme:

Aktif futbol hayatı hala devam etmesine rağmen şu anda Survivor'da yarışmacı olan Sercan Yıldırım ve Acun Ilıcalı arasında hoş bir diyalog yaşandı. Survivor'daki yarışmaların hakemi olan Acun Ilıcalı, kendisine sık sık itiraz eden Sercan Yıldırım'ı Cüneyt Çakır'a sorduğunu açıkladı.

Survivor 2020'de ünlüler takımında boy gösteren eski futbolcu Sercan Yıldırım ile Acun Ilıcalı arasında yeni bir diyalog gündeme geldi. Ada Konseyi'nde Sercan'a takılmak isteyen Ilıcalı hakem Cüneyt Çakır ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

"HOCAM KİM BİLİR SİZE NELER YAPMIŞTIR DEDİM"

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde hakem Cüneyt Çakır ile telefonda konuştuğunu ve Sercan'a selam gönderdiğini söyledi. Cüneyt Çakır'a Sercan ile ilgili tahrik edici bir soru sorduğunu belirten Ilıcalı, "Hocam Sercan burada neler yaptı. Kim bilir sana neler yapmıştır dedim" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım'ı Cüneyt Çakır'a sordu, 'Pırlanta gibidir' cevabını aldı

"TAM BİR PIRLANTADIR"

Cüneyt Çakır'dan beklediği tepkiyi alamadığını ekmeyen Ilıcalı, "Açıkçası dertleşiriz diye beklerken hocam ofsayt bayrağını kaldırdı ve beni ofsayta düşürerek aynen şunları söyledi; tam bir pırlantadır. Genç takımdayken beraber Amerika'da bir turnuvaya girmişsiniz. Genç takımdan beri tanırım bir saygısızlığını görmedim dedi. Sana çok selamı var. Yani istediğimi alamadım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sercan Yıldırım Acun Ilıcalı Cüneyt Çakır Haberler

500

Yorumlar (7)

Hıı:

Cüneyt çakıra bravo sahada maçını yönetirken bile koşarak adamım karakterini ölçmüş bizler hep aptalız demekki 3-4 aydır karakterin zerresini göremedik ayrıca 30 yaşında bir futbolcu niye sörvayvıra katılır iyi düşünün

7
4
yanıtYanıtla
w:

Çakırın pırlanta anlayışı

yanıt2
yanıt0
muhtar:

kimi kime sormuşlar yzık

3
0
yanıtYanıtla
Profesor Oklitus:

ayıp ayıp

1
0
yanıtYanıtla
Volkan:

Ailecek şaşkınlar ??

0
0
yanıtYanıtla
Tatlıcı:

Sercan saygılı bi cocuk, tabi her futbolcu gibi havası. Var

0
0
yanıtYanıtla
Pirlanta mi:

GS

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title