Haberler

Aa Muhabiri Son Düğün Hediyesini Elindeki Kaskıyla Taktı

Motosiklet Sevdasıyla Bilinen Anadolu Ajansı Muhabiri Hasan Türkan, Vefatından 12 Saat Önce Katıldığı Bir Muhabir Arkadaşının Düğün Töreninde Kaskıyla Görüntülendi. Türkan, Düğün Hediyesi Verirken Dahi Kaskını Yanından Ayırmadı.

Motosiklet sevdasıyla bilinen Anadolu Ajansı Muhabiri Hasan Türkan, vefatından 12 saat önce katıldığı bir muhabir arkadaşının düğün töreninde kaskıyla görüntülendi. Türkan, düğün hediyesi verirken dahi kaskını yanından ayırmadı.

Zeytinburnu'nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AA İstanbul Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Hasan Türkan (31), İHA Muhabiri Ömer Faruk Aydemir ile İHA Yazılı Haberler Editörü Sena Nesil'in dün Feshane'de yapılan düğün törenine katıldı. Törene motosikletiyle gelen Türkan'ın, düğün boyunca kaskını elinden düşürmediği gözlendi. Gazeteci arkadaşlarıyla sohbet ederek kameralara el sallayan Türkan, güler yüzlü tavırlarıyla dikkat çekmişti. Gazeteci arkadaşlarını mutlu günlerinde yalnız bırakmayan

Türkan, düğün hediyesini de kaskıyla birlikte taktı. Çekilen görüntülerinde Türkan, geriye kasklı ve güler yüzlü halini bıraktı.

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınacak Türkan için saat 15:00'te AA İstanbul Bölge Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek. Türkan'ın naaşı buradan memleketi Malatya'ya gönderilecek.

(CİN-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title