Haberler

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Malatya'da Yapılacak

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi'nin Malatya'da Yapılacağı Bildirildi.

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi'nin Malatya'da yapılacağı bildirildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, 8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi'nin Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü tarafından düzenleneceği belirtildi. Kongrede, biyoteknoloji, çevre dostu teknolojiler, proses kontrol ve tasarımı, reaksiyon mühendisliği ve katalizörler, taşınım ve ayırma işlemleri, yeni malzemeler ve nano teknoloji, termodinamik ve enerji ile endüstride Ar-Ge konularının ele alınacağı kaydedildi.

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi'nde düzenlenecek olan panellerdeki konuların 'Yeni Malzeme ve Nano Teknoloji', 'Alternatif Enerjiler ve Geleceğin Enerji Kaynakları' ile 'Nükleer Enerji ve Geleceği' şeklindeki başlıklardan oluştuğu ifade edilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, 26-29 Ağustos 2008 tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kongreye başvuru formu ve bildiri özetlerinin gönderilmesi için son tarih ise 18 Ocak 2008. 8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Düzenleme Kurulu'nda İnönü, İstanbul, Atatürk, Ankara, Kocaeli, Mersin, Anadolu, Hacettepe, Selçuk, Cumhuriyet, Osmangazi, Yüzüncü Yıl, Fırat, Hitit, Gazi, Ege, İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Kimya

Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğacı Sabun Sanayii bulunuyor."

(BK-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title