Haberler

    7.5 milyon euroluk dev bağış

    Alman Milli Takımı ve Dortmund toplam 5 milyon Euro bağış yaptı.

    Alman Milli Takımı ve Dortmund toplam 5 milyon Euro bağış yaptı. İbrahimovic 1 milyon Euro için harekete geçerken, NBA ekipleri ve oyuncuları da 1.5 milyon Euro'luk bağış gerçekleştirdi.

    KORONAVİRÜS salgını tüm dünyada günlük yaşama büyük darbe vururken, birçok spor organizasyonun ya ertelenmesine ya iptaline ya da seyircisiz oynanmasına neden oldu. Basketbolculardan futbolculara, teknik adamlardan kulüp personellerine kadar bu virüse yakalanan birçok kişi ve etrafında bulunanlar karantina altına alınırken, spor camiası salgın ile mücadele için kolları sıvadı. Alman Milli Takımı dün koronavirüsle mücadele etme amacıyla 2.5 milyon Euro bağışladığını açıklarken, bir destek de Milan'ın dünyaca ünlü İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic'ten geldi. 38 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla, 1 milyon Euro toplama hedefiyle hastanelere bağış kampanyası başlattı. Kendisi de 100 bin Euro bağışlayan İbrahimovic herkesi de destek olmaya çağırırken mesajında şu ifadeleri kullandı:

    'Eğer virüs Zlatan'a gitmezse Zlatan virüse gider'

    "İTALYA bana her zaman çok şey verdi ve ben de bu dramatik süreç içerisinde bu ülkeye daha fazla şey vermek istiyorum. Hastaneler için bağış toplamaya ve yaymaya karar verdim. Bu virüsü ortadan yok etmek için meslektaşlarım, tüm profesyonel sporcular büyük bir bağış yapmak isteyenlerin cömertliğine güveniyorum. Hayatımızı kurtarmak için her gün özverili bir şekilde hastanelerde çalışan doktorlara, hemşirelere gerçekten yardımcı olabiliriz. Birlikte koronavirüsü yok edelim ve bu maçı kazanalım. ve unutmayın; eğer virüs Zlatan'a gitmezse, Zlatan virüse gider!" Premier Lig'in lideri Liverpool da koronavirüsle mücadele için düzenlenen bir kampanyaya 40 bin Pound bağışladı.

    Roman Abramovic de kesenin ağzını açtı

    CHELSEA'nin sahibi Roman Abramovic de sağlık çalışanlarına Stamford Bridge Stadı'nda bulunan otelin kapısını açtı. Sağlık çalışanları otelde konaklama ihtiyaçlarını giderebilecek. Dortmund forması giyen Türk asıllı futbolcu Emre Can ise "Koronavirüs salgını için üzerimize düşeni yapmaya ve 2.5 milyon Euro bağışlamaya karar verdik" dedi. NBA'de ise daha önce de önce mikrofonları elleyerek salgınla dalga geçen sonrasında testi pozitif çıkan Utah Jazz'li Rudy Gobert virüsle mücadele için 500 bin dolar bağışlaşacağını açıklamıştı. Golden State Warriors ekibi 1 milyon dolar bağışlarken, birçok oyuncu da farklı miktarlarda bağışlarda bulunarak koronavirüs salgını ile mücadeleye destek oldu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Koronavirüs Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title