Haberler

60 Yıllık Tecrübe! Türkiye'de Üretip Dünyayı Temizliyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

60 yıldır temizlik alanında hizmet veren şirketin yetkilisi, ürettikleri ürünü 22 ülkeye ihraç ettiklerini ve tüm dünyaya ulaşmak için çok çalıştıklarını söyledi.

Etap Kimya Satış ve Pazarlama Müdürü Muharrem Ercan, "1960 yılından beri sektörün içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Etap Kimya ailesi olarak 170 kişilik bir ekiple hizmet veriyoruz. 40 bin metrekare açık, 20 bin metrekare kapalı alanda üretim yapıyoruz." diye konuştu.

22 ÜLKEYE İHRACAT

Satış ve Pazarlama Müdürü Muharrem Ercan, "Tozve matik deterjanlar, sıvı bulaşık ürünleri, yüzey temizleyicileri, cam temizleyiciler gibi birçok temizlik ürününü üretmekteyiz. Kaliteden asla taviz vermeden üretim yapmaktayız. Orta Doğu ve Avrupa ülkeleri ağırlıklı olmak üzere 22 ülkeye ihracat yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

"KALİTE İÇİN ARAŞTIRMALAR HER GÜN YAPILIYOR"

Muharrem Ercan, "10 kişilik bir ekiple AR-GE çalışmalarımızı her zaman sürüyor. Her zaman daha iyi ve daha kaliteli ürünü nasıl üretiriz, bunun araştırmasını yapıyoruz. Bunu yaparken de üniversitelerden destek alıyoruz. Ödül alan ürünlerimiz var. Bu çok çalışmaya, kaliteden ödün vermemeye bağlı olarak gelişiyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İhracat İşte İşimiz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title