Haberler

46 Ülkeye İhracat Yapan Firma Yeni Çıkardığı Ürünlerle Büyüyecek

sponsorlu içerik
Güncelleme:

46 ülkeye ihracat yapan ve Türkiye'de 5 bin metrekarelik fabrikasında üretim yapan Alman firması Acto Pharma yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor.

Acto Pharma satış direktörü Fulya Şahin, "ACTO GmbH ile yaptığı lisans anlaşması gereği ACTO® markalı dezenfektan, antiseptik, kozmetik, yara bakımı, kişisel hijyen ve endüstriyel temizlik ürünlerinin üretimi yapan bir şirket. ACTO GmbH Almanya merkezli bir kuruluş ve 46 ülkeye ürünlerini ihraç ediyor. Türkiye'de Acto Phama Esenyurt'ta 5 bin metrekare alana sahip bir fabrikada üretim yapıyor." şeklinde konuştu.

2 KOZMETİK ALANINDA ÜRETİM VAR

Satış direktörü Fulya Şahin, "Kozmetikte 2 farklı gurup ile çalışıyoruz. Medikal kozmetik olarak tanımlanan gurupta genital temizlik ya da bebek pişikleriyle ilgili ürünler mevcut. Bunların hepsi korumaya yönelik ürünler. Bir de estetik kozmetiğimiz var. Bu ürünlerin tanıtımını da yapmaya başladık. 10 farklı formda ürünler çıkardık. Cilt bakımı, nemlendirici, gözaltı morlukları ve makyaj temizlemeyi içeren bir çok farklı ürün grubunu ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

YENİ ATILIMLARLA BÜYÜME PLANI

Şahin, "Bizim asıl işimiz dezenfektan. Bu alanda çok geniş bir ürün gamımız var. Firmamız birçok kalite belgesiyle uyguladığı kalite güvence sistemi ve bünyesinde yer alan uzman personeliyleAR-GE laboratuvarlarında yeni ürün geliştirme, mevcut ürünlerde iyileştirme ve sürekli üstün kalitede ürünler sunmaya devam ediyor. Acto gelecekte kendini daha spesifik ürünlerde büyütmeyi hedefliyor. Özellikle halk sağlığı ürünlerimiz ve veterinerlik alanındaki ürünlerimiz ile büyümeyi hedefliyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Fulya Şahin Esenyurt Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title