Haberler

39 derece hava sıcaklığını umursamadan saatlerce baklava kuyruğunda beklediler

Güncelleme:

Eskişehir'de onlarca vatandaş, bir tatlıcının sattığı ucuz baklavadan alabilmek için 39 derece hava sıcaklığını umursamadan saatlerce kuyrukta bekledi.

Kurban Bayramına sayılı günler kala tatlıcıların önünde kuyruklar oluşmaya başladı. Eskişehir'de bir tatlıcıda oluşan kuyruk, bugün 39 derece hava sıcaklığına rağmen metrelerce uzadı. Sıcakta güneşin altında bekleyemeyen bazı vatandaşlar kaldırımlarda oturdu.

7'den 70'e her yaştan insanın bulunduğu kuyruğun gün içinde daha da kalabalık olması bekleniyor. Baklava almak için kuyruğa giren alıcılar ise burada satılan tatlıların hem ucuz hem de lezzetli olması nedeniyle tüm zorlukları göz aldıklarını ifade ediyor.

"BİR SAATTİR BEKLİYORUM"

Baklava kuyruğunda 1 saattir beklediğini söyleyen Ayhan Tekin, "Bayram olmadığı günlerde de böyle yoğunluk oluyor. Ben bir saattir bekliyorum. Bir tepsi baklava alacağım" diye konuştu.

39 derece hava sıcaklığını umursamadan saatlerce baklava kuyruğunda beklediler

"CEBİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Ramazan Bayramı öncesi kalabalığın daha fazla olduğunu söyleyen Hafize Şentarla, baklavanın fiyatının ve tadının iyi olduğu için tüm zorluklara rağmen beklediğini şu sözlerle anlattı:

"Her bayram öncesi böyle oluyor. Yaklaşık 1 saattir buradayız. 5 kilogram civarı baklava almayı düşünüyorum. Ramazan'da daha çok kalabalık oluyor. Bu sokak sonuna kadar doluyor. Tadından dolayı bu sırayı beklemek değiyor. Biraz da cebimizi düşünüyoruz açıkçası."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ramazan Bayramı Eskişehir Kurban Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Uğur Sezgin:

Heryerde kuyruk oluyor 3 kuruş indirime ne hallere geldik

6
0
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

lemn markette hazır yufka 40 tanesi 10 tl.ceviz 50 tl yağı tuzu bir tepsi baklava 80 tl hadi bilemedin 100 tl kendin yap alınterin olsun. üretmek her zaman iyidir.marka delisi olduk sizi gidi markacılar

2
4
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Uçuyoruz , şahlanıyoruz , kıskanılıyoruz (!)

4
0
yanıtYanıtla
Emre Karadag:

Utanc duyuyorum

3
0
yanıtYanıtla
senata silva:

"Millet Açççççç, Milleetttt Açççççç." Oğlum, Millet nasıl aç ? Meral Akşener, Millet nasıl aç ? Kemal Kılıçdaroğlu, Millet nasıl aç?

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title