Haberler

32. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı

Güncelleme:

- 32. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı Kadınlarda Hilal Zeynep Saraç, erkeklerde Mustafa Serenay birinci oldu İstanbul Boğaziçi'nde gerçekleşen ve Asya Kıtası'ndan başlayıp Avrupa Kıtası'nda sona eren 6.5 km'lik Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı.

- 32. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı

Kadınlarda Hilal Zeynep Saraç, erkeklerde Mustafa Serenay birinci oldu

İSTANBUL - İstanbul Boğaziçi'nde gerçekleşen ve Asya Kıtası'ndan başlayıp Avrupa Kıtası'nda sona eren 6.5 km'lik Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı. Yarışmada genel klasmanda kadınlarda Hilal Zeynep Saraç, erkeklerde ise Mustafa Serenay birinci oldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen ve bin 765 sporcunun katıldığı 32. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı gerçekleşti. Korona virüs önlemleri altında yapılan yarış, Kanlıca'dan başladı ve Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda sona erdi. Yarışmacılar sağlık önlemleri kapsamında 3 farklı tekneyle start noktasına taşındı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun start vermesiyle başlayan yarışmada yüzücüler 6.5 km'lik parkur için suya girdi. Sahil güvenlik ekiplerinin yoğun önlemler aldığı yarışta Boğaz trafiği durduruldu. Yüzücülere birçok görevli deniz aracı da parkur boyunca eşlik etti. Yarışta genel klasmanda kadınlarda Hilal Zeynep Saraç, 47 dakika 52 saniyelik derecesiyle birinci oldu. Saraç'ı 48 dakika 13 saniyelik derecesiyle Ilgın Çelik ve 48 dakika 46 saniyeyle Sudenaz Çakmak takip etti.

Erkeklerde ise 46 dakika 1 saniye ile Mustafa Serenay birinci oldu. 46 dakika 20 saniyelik derece elde eden Atahan Kireşçi ikinci, 47 dakika 31 saniyeyle de Atakan Malgil üçüncü oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title