Haberler

31 Köye Daha Köy Fırını

Büyükşehir Belediyesi İzmit'te 31 köye yapılacak Köy Fırını ihalesi gerçekleştirildi.

Köy fırını projesi kapsamında Kocaeli'nde fırını bulunmayan köylere, köylülerin ortaklaşa kullanacağı fırınlar inşa ediliyor. Proje, İzmit, Derince, Körfez, Kandıra ve Gebze ilçelerinde bulunan43 köyde hayata geçirildi. 43 köyde, köy fırını yaptıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'in 31 köyüne daha fırın yapacak. Yeni fırınların yapımıyla birlikte fırın sayısı 74'e yükselecek. El yapımı köy ekmekleri artık yeni fırınlarda pişecek.

İHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen köy fırınları ihalesine 5 firma katıldı. İhaleye en düşük teklif 322 bin 812 TL ile Ersun İnşaat, en yüksek teklifi 846 bin 67 TL ile Özkeskin İnşaat verdi.

TEKLİF VEREN FİRMALAR

Ersun İnş 322 bin 812 TL

Yusuf Kadıoğlu 328 bin 47 TL

Kulaca İnş 344 bin 20 TL

Ry Kardeşler İnş 356 bin 45 TL

Özkeskin İnş 846 bin 67 TL

FIRIN YAPILACAK KÖYLER

Akpınar, Akmeşe Sultaniye, Anbarcı, Arızlı, Arp. İhsaniye, Bayraktar, Böğürgen, Bulduk, Çayırköy, Çavuşoğlu, Çu. Osmaniye, Durhasan, Emirhan, Eseler, Gökçeören, Gedikli, Güvercinlik, Kabaoğlu, Karaabdülbaki, Kulfallı, Kurtdere, Nebihoca, Orhaniye, Ortaburun, Sarışeyh, Sekbanlı, Süverler, Şahinler, Yassıbağ ve daha sonra belirlenecek 2 köy.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title