Haberler

Uludağ eteklerinde çıkan yangına karadan ve havadan müdahale

Güncelleme:

Bursa'nın Uludağ eteklerinde çıkan yangına karadan itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler, havadan ise helikopterler ile müdahale ediliyor. Yangın, 10.00 sıralarında Uludağ eteklerinde Teferrüç-Kadıyayla mevkiinde başladı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü personelleri yönlendirildi. Zorlu şartlarda yangına müdahale eden ekiplere, yangın helikopterleri de destek verdi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Bursa'nın Uludağ eteklerinde çıkan yangına karadan itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler, havadan ise helikopterler ile müdahale ediliyor.

Yangın, 10.00 sıralarında Uludağ eteklerinde Teferrüç-Kadıyayla mevkiinde başladı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü personelleri yönlendirildi. Zorlu şartlarda yangına müdahale eden ekiplere, yangın helikopterleri de destek verdi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Uludağ Bursa Acil Durum Doğa 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title