Haberler

Tekirdağ Çorlu'da Hırsızlık Girişimi: Bir Esnaf Yaralandı

Güncelleme:

Tekirdağ Çorlu Eski Sanayi Çarşısı'nda bir iş yerinden hırsızlık yapan şahıs, esnaf tarafından çatı katında yakalanınca çevredekilere bıçakla saldırdı. Olayda bir esnaf bıçakla yaralanırken, hırsız da dövülerek polise teslim edildi.

Çatı katında yakalanan hırsız kendisini yakalayan esnafı bıçakladı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Çorlu Eski Sanayi Çarşısı'nda bir işyerinden hırsızlık yapan şahıs, esnaf tarafından çatı katında yakalanınca çevredekilere bıçakla saldırdı. Olayda bir esnaf bıçakla yaralanırken, hırsız da dövülerek polise teslim edildi.

Kapalı durumdaki metal geri dönüşüm tesisine giren hırsızlık şüphelisi bir şahıs, çevredeki sanayi esnafı tarafından çatı katında gezerken fark edildi. Kaçmaya çalışan hırsız sanayi esnafı tarafından yaka paça yakalandı. Kaçmak için direnen şahıs bu kez çevredekilere bıçak savurdu. Şüpheli şahıs, kendisini yakalayan esnaf V.K.'yi bıçakla yaraladı.

Esnafla boğuşan hırsızlık şüphelisi şahıs, darp edilerek zor zapt edildi. Hırsızlık şüphelisi şahıs, olay yerine gelen asayiş ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralanan esnaf da, olay yerine gelen ambulans ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili konuşan işyeri sahibi Hurşit Tunç, memleketine gittiği için dükkanının birkaç gündür kapalı olduğunu, hırsızın da fırsat kollayarak işyerine girdiğini ifade etti. Tunç, zararının 150 bin lira civarında olduğunu öne sürdü.

Olayla ilgili asayiş ekiplerince inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Çorlu Polis 3.Sayfa Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title