Haberler

Son dakika haber: Cinayet şüphelisi baba ve 2 oğlu tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika haberler... Eskişehir'de akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada öldürülen Volkan Şener (28) ve Polat Gezgin'in (21) cinayet şüphelisi baba ve 2 oğlu çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Eskişehir'de akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada öldürülen Volkan Şener (28) ve Polat Gezgin'in (21) cinayet şüphelisi baba ve 2 oğlu çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Olay, Tepebaşı ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. 8892. Sokak'ta ikamet eden Volkan Şener (28) ve Polat Gezgin (21) ile akrabaları olduğu öğrenilen İsmail A. (50) ve oğulları Beytocan A. (20), Baran A. (22) arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Beytocan A., iddiaya göre olay yerine geldikleri 26 AFM 477 plakalı kiralık araçtan aldığı pompalı tüfekle Volkan Şener ve Polat Gezgin'e ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Volkan Şener, sevk edildiği Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde, Polat Gezgin ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayın ardından şüpheliler, geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için il genelinde geniş çaplı arama çalışması başlattı. Çalışmalara 350 polis, dronlu polis ekipleri, çevik kuvvet ve özel harekat timleri katıldı. Şüpheliler 40 dakikalık kovalamaca sonucunda Zafer Mahallesi'ndeki farklı sokaklarda yakalandı.

Baba ve 2 oğlu tutuklandı

Cinayet şüphelileri Beytocan A., İsmail A. ve Baran A. emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Eskişehir Yunus Emer Devlet Hastanesi'ne getirildi. Şüphelileri sağlık kontrollerinin ardından savcılık sorgusu için adliyeye sevk edildi. Şüpheliler savcılık sorgusunun ardından çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Baba Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title