Haberler

Şereflikoçhisar'da Yol Uygulaması

Şereflikoçhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 30 Aralık 2017-02 Ocak 2018 tarihleri arasında yoğunlaştırılmış yol uygulaması yaptı.

Şereflikoçhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 30 Aralık 2017-02 Ocak 2018 tarihleri arasında yoğunlaştırılmış yol uygulaması yaptı.

İlçenin yeni yılını güven ve huzur içerisinde geçirebilmesi amacıyla, söz konusu tarihler arasında yapılan yoğunlaştırılmış yol uygulaması; halkın yoğun bulunduğu yerlerde ve umuma açık yerlerde gerçekleştirildi. Uygulamada toplam bin 88 şahıs sorgusu ve 247 araç sorgusu yapılırken 12 araca cezai işlem uygulandı ve 23 umuma açık yerlerin denetimi gerçekleştirildi.

Şereflikoçhisar Jandarma ekipleri de E-90 Karayolu üzerinde yaptıkları yol uygulamalarında ise haklarında yakalama kararı bulunan toplam 40 şahsı yakaladı ve 20 araca trafik yönünden idari para cezası uyguladı.

Öte yandan yol izin belgesi olmaksızın yolculuk yaptığı tespit edilen toplam 26 Suriye uyruklu şahıs yakalanırken bu şahıslara toplu taşıma hizmeti sunan firmalara da gerekli idari para cezası uygulandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şereflikoçhisar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title