Haberler

Samsun Yakakent İlçe Emniyet Amirliği'nden Uyuşturucu Operasyonu

Güncelleme:

Samsun Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından yapılan Huzur ve Güven Uygulaması kapsamındaki kontrollerde uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli bir araçta ve araçtaki 4 şahsın üzerinde yapılan aramada, sentetik ecza, skunk narkotik madde, metamfetamin, hassas terazi ve uyuşturucu kullanım aparatı bulundu. 4 şahıstan 3'ü hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılırken, bir şahıs ise uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.

Samsun Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince, Huzur ve Güven Uygulaması kapsamında yapılan kontrollerde uyuşturucu madde ele geçirildi.

İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince şüpheli bir araçta ve araçtaki 4 şahsın üzerinde yapılan aramada, 109 adet Galara ibareli sentetik ecza, 1.6 gr skunk narkotik madde, metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi ve 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şahıstan 3'ü hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılırken, D.Y. isimli şahıs ise uyuşturucu ticaretinden tutuklandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yakakent Narkotik Samsun Güvenlik Uyuşturucu Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title