Haberler

Parkta Kavga: 7 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

BAYRAMPAŞA'da aile üyesi olduğu öğrenilen iki grup, parkta çocukların önünde bıçaklarını kullanarak kavga etti. Kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralanırken çevredekiler  o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

BAYRAMPAŞA'da akraba oldukları öğrenilen iki grup, parkta çocukların önünde bıçaklarını kullanarak kavga etti. Kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralanırken çevredekiler o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Olay, saat 17.30 sıralarında Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan bir parkta yaşandı. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan ve akraba oldukları öğrenilen iki grup, parkta buluştu. Parkta çocukların da bulunduğu sırada aile üyeleri arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan bazıları kendi imkanları ile hastaneye giderken bazıları da ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde şerit çekerek inceleme yaptı. Hastanede tedavisi süren yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kavga anlarını bazı vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kavga Aile Suç 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title