Haberler

Pompalı Tüfek Dehşeti Kamerada! Rastgele Ateş Edip 5 Kişiyi Yaraladı

Güncelleme:

Bir yıl önce tartıştığı grupla tekrar kavgaya tutuşan adam, yoldan geçen vatandaşlara aldırış etmeden ateş açtı. 5 kişinin yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Esenyurt'ta bir adam,1 yıl önce tartıştığı grupla dün tekrar kavgaya tutuştu. Küfürleşme kavgaya dönünce yoldan geçen vatandaşlara aldırış etmeden rastgele ateş açan adam, 2'si ağır 5 kişiyi yaraladı.

1 YIL ÖNCE PARK ETME YÜZÜNDEN KAVGA ETMİŞTİ

Esenyurt'ta yaklaşık 1 yıl önce şüpheli E.P. araç park etme meselesi yüzünden karşı grupta bulunan vatandaşlar ile kavga etti. Devam eden mesele yüzünden dün akşam E.P. ve diğer vatandaşlar arasında küfürleşmeye varan bir kavga yaşandı.

DÜN GECE ÇIKAN KAVGADA 2 KİŞİYİ BIÇAKLA KOVALADI

E.P kavga sonrasında dün akşam saatlerinde E.S.'nin kardeşini ve esnaf olan H.Ç. isimli şahsın oğlunu bıçakla kovaladı. Araya giren E.S. olayı ayırdı ve şüpheli şahıs E.P. olay yerinden ayrıldı.

"ESNAFLAR TOPLANIP EVİNE KONUŞMAYA GİTTİ"

Yaklaşık 1 saat sonra şüpheli şahıs E.P., E.S. yi telefonla arayarak "neden kavgayı ayırdın" diyerek küfür etmeye başladı. Bunun üzerine esnaflar toplanarak şüpheli şahıs E.P.'nin evinin önüne giderek babası ile konuşmaya gitti.

Pompalı Tüfek Dehşeti Kamerada! Rastgele Ateş Edip 5 Kişiyi Yaraladı

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİ, 2'Sİ AĞIR 5 YARALI

Evinin önüne kalabalığı toplandığını gören E.P. balkondan pompalı tüfekle rast gele ateş etti. Açılan ateş sonucu, olay yerinde bulunan vatandaşlardan 3'ü hafif yaralanırken E.S. ve A.K. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Pompalı Tüfek Dehşeti Kamerada! Rastgele Ateş Edip 5 Kişiyi Yaraladı

YAŞANAN ANLAR KAMERADA

Yaşanan olaylar ise sokakta bulunan bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüpheli şahsın ateş etmesinin hemen ardından bir vatandaşın yaralı olarak yere düşmesi, diğerlerinin yardım etmesi görülüyor. Görüntülerinde devamında ise ellerinde çocuk olan kadınların panikle sağa sola doğru koşması da görülüyor.

Olay yerine ihbar üzerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip sevk edilirken Esenyurt Asayiş Büro Amirliği ekipleri, konu ile ilgili incelemeye başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

mahmut çelimli:

burda bende yaralandım ama fazla birşey yokü

0
0
yanıtYanıtla
altan:

adana 1 esenyurt 2 oldu :D

0
0
yanıtYanıtla
YOZGAT:

Burda var adalet İstanbul''da yoksa İstanbullularda sorun var. Bura Yozgat Gardaş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title