Haberler

Kırıkkale'de Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 23 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Güncelleme:

Kırıkkale'de jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, 23 kilo 794 gram uyuşturucu madde skunk ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli tutuklandı.

Kırıkkale'de jandarma ekiplerince durdurulan yolcu otobüsünde narkotik köpeği ile yapılan aramada, 23 kilo 794 gram uyuşturucu madde skunk ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 şüpheli ise tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerince, Tokat'tan Ankara istikametine seyreden yolcu otobüsü, Balışeyh ilçesindeki uygulama noktasında durduruldu. Narkotik köpeği ile otobüsün bagajında arama yapan ekipler, 23 kilo 794 gram skunk ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu madde ticareti" yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırıkkale Jandarma Güvenlik Uyuşturucu 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title