Haberler

Kayseri'de 9 firari hükümlü yakalandı

Güncelleme:

Kayseri'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 firari, eş zamanlı operasyonda yakalandı. Operasyonda, çeşitli suçlardan hüküm giymiş olan ve uzun süredir firari olan 9 kişi gözaltına alındı.

2 yıldır 18 farklı suçtan aranan kadın Kayseri'de yakalandı

KAYSERİ - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro amirliği ekiplerince, arama kaydı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 20 adrese düzenlenen operasyonda 18 farklı dosyadan 2 yıldır firar olan ve hakkında kesinleşmiş 33 yıl hapis cezası bulunan kadın ile birlikte 9 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; haklarında hırsızlık ve çeşitli suçlardan yakalama emri ile aranan şahıslara yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından il merkezinde 20 adreste 31 ekip ve 78 personelin katılımı ile eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda hakkında 'hırsızlık', 'konut dokunulmazlığı ihlal', 'mala zarar verme' suçlarından 18 ayrı yakalama emri yaklaşık iki yıldır firar olarak aranan ve hakkında 33 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.Ç. isimli kadın, hakkında 'hırsızlık' suçundan 18 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan P.K. isimli kadın, hakkında 'hırsızlık' suçundan yakalama emri bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan 17 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S., hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.T. ile birlikte 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Güvenlik Yakalama Operasyon 3.Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title