Haberler

Karaman'da Polisten Kaçan Motosiklete Değer Kadar Para Cezası

Güncelleme:

Karaman'da trafik polisleri tarafından dur ihtarına uymayan ve kaçmaya çalışan bir motosiklet sürücüsü, bir binanın önünde park halinde yakalandı. Yaşı küçük olan sürücüye toplam 43 bin lira para cezası kesildi.

Karaman'da polisten kaçan ve bir binanın önünde park halinde yakalanan motosiklete değeri kadar para cezası yazıldı.

Edinilen bilgiye göre, trafik polisleri, Osmangazi Mahallesi'nde 70 ABH 558 plakalı motosikletin sürücüsüne 'Dur' ihtarında bulundu. Uyarılara uymayan motosiklet sürücüsü hızla ekiplerden kaçmaya başladı. Bunun üzerine motosiklet ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Kaçan motosiklet sürücüsü ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışsa da motosiklet 1067. Sokak'ta bir binanın önündeki kaldırımda park edilerek terk edilmiş halde yakalandı. Polisin yaptığı çalışmalar sonucu yaşı küçük olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü de kısa süre içinde yakalandı. Yaşı küçük sürücü polis merkezine götürülürken, trafik ekipleri sürücüye, dur ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak, ters yönde seyretmek ve abartılı egzozdan toplam 43 bin lira para cezası yazdı.

Trafikten men edilen motosiklet daha sonra çağrılan çekici ile otoparka çekildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Karaman 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title