Haberler

Depremde hasar gören binaların yıkımı devam ediyor

Güncelleme:

Depremde hasar gören binaların yıkımı devam ediyor Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde enkaz kaldırma çalışmalarına ve ağır hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor.

Depremde hasar gören binaların yıkımı devam ediyor

GAZİANTEP - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde enkaz kaldırma çalışmalarına ve ağır hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor.

Kahramanmaraş merkezli depremin en büyük hasarı verdiği yerler arasında bulunan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, yıkım kararı verilen binaların yıkımı sürüyor. Depremde ilçede en fazla can kaybının olduğunu Müge ve Serap apartmanlarının bulunduğu, en fazla hasarın olduğu Atatürk Mahallesi ve Barazi Caddesinde yürütülen hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından yıkımlara başlandı. Ağır hasarlı olarak tespit edilen ve acil yıkım kararı verilen binalar çevrede alınan önlemler neticesinde yıkımına başlandı.

Hasarlı binaların yıkım aşamasında çalışanlara yardım eden vatandaş Fıratcan Avcı, "Gerçekleşen depremden sonra acılarımız yine büyük. Bir nebze olsun hayata tutunmak için İslahiye'de hasarlı binaların yıkımına başlandı. Yıkıma başlandığı için bir yandan itfaiyelerle bir yandan arasözlerle enkazlara su veriyoruz. Toz olmasın ve milletimiz mağdur kalmasın diye. İslahiye'mizi inşallah yeniden inşa etmeye başlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Gaziantep İslahiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title