Haberler

Aydın'da Jandarma Operasyonu: Çok Sayıda Aranan Şahıs Yakalandı

Güncelleme:

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda aranan şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında uyuşturucu, hırsızlık, yaralama, dolandırıcılık gibi suçlardan arananlar bulunuyor. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adli işlemlerin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Aydın'da Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda çok sayıda aranan şahıs yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından 04-05 Nisan 2024 tarihinde aranan şahıslara yönelik eş zamanlı yapılan operasyonlarda aranan şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslardan 0-2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 8 şahıs, 2-5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 6 şahıs, 5-10 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 6 şahıs bulunuyor. Bu yakalanan şahıslar arasında Uyuşturucu suçundan 9 şahıs, Hırsızlık suçundan 4 şahıs, Yaralama suçundan 3 şahıs, Dolandırıcılık suçundan 1 şahıs, Diğer suçlardan aranan 3 şahıs, İfadeye yönelik aranan 17 şahıs yer alıyor. İşlemleri tamamlanan 20 şüpheli adli işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Aydın Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title